Štartovací a praktický 3izb. RD v Malom Lapáši len 10.min od mesta NR

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
74.76 m²
150.75 m²
3
verejný vodovod
230V
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

16157x zobrazená v zozname / 838x zobrazená detailne / 344x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality vám výhradne ponúka na predaj praktickú novostavbu 5r. Rodinného domu v radovej zástavbe len 10 min od Nitry v obci Malý Lapáš.

Tento domček je predovšetkým určený ako štartovací dom pre mladý začínajúci pár. Veľkosť pozemku a s tým spojenú minimálnu starostlivosť oň, určite ocení človek na manažérskej pozícii, prípadne podnikateľ, ktorý potrebuje svoju pozornosť smerovať na iné veci. Na svoje si určite príde aj starší pár, prípadne začínajúca rodinka s dieťaťom.
Tento tehlový Rodinný dom je vhodný pre každého, kto má rád súkromné a tiché prostredie mimo mestského ruchu avšak v blízkej dostupnosti do mesta. Druhá vec ktorú na tejto nehnuteľnosti oceníte je súkromný uzavretý dvor oddelený od hlavnej cesty el. ovládanou bránou kam sa pohodlne dostanete na svoje parkovacie miesto vo dvore. S nákupmi si viete zastaviť autom doslova pred vchodom.
Ja vnímam túto ponuku ako krásny komprosmis medzi bytom a domom so všetkými výhodami mimomestského bývania na dome.
+ bývanie mimo mesta s dobrou dostupnosťou
+ vlastné parkovanie v uzavretom dvore
+ malý pozemok a s ním spojená min. časová starostlivosť oň
+ 5 ročná stavba / novostavba

K nehnuteľnosti je k dispozícii VIRTUÁLNA OBHLIADKA, vďaka ktorej si pozriete celú nehnuteľnosť z pohodlia domova.
Pošlite mi mail na MUCHA(zavinac)REWIN(bodka)SK a ja vám ju obratom odošlem.

Dispozícia domu


Rodinný dom je jednopodlažný, bez podpivničenia, s úžitkovou plochou 90,09 m2. Dispozične členenie pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných izieb (v spálni je veľke francúzske okno), kúpeľňe s WC, technickej miestnosti a obývacej izby prepojenej s kuchyňou. Z obývacej izby máte výstup na priestrannú terasu (19,25 m2), ktorá poskytne miesto pre relax a rodinné posedenia na čerstvom vzduchu. V kúpeľni máte vaňu, sprchový kút, priestor na práčku so sušičkou a stále vám ostáva dostatok priestoru na ostatné vybavenie.

Technické parametre


Obvodové murivo hrúbky 300 mm a vnútorné deliace priečky sú tehlové. Dom je zateplený polystyrénom o hrúbke 150 mm. Strešná krytina zn.Bramac. Okná sú plastové so žalúziami a parapetmi z eloxovaného hliníka. Podlahy v celom objekte sú z keramickej dlažby a kuchynská linka je vybavená všetkým potrebným - indukčnou varnou doskou, vstavanou elektrickou rúrou, umývačkou riadu a kameninovým drezom. K vybaveniu domu patrí aj elektrický kotol s vykurovaním, teplovodné podlahové kúrenie. Všetky inštalácie - rozvody studenej a teplej vody, elektroinštalácia, kanalizácie a ústredné kúrenie sú v plnej funkcii.
Dom je napojený na verejný rozvod vody, kanalizácie a elektrickej energie.

Chcete vidieť Pôdorys? Aké sú mesačné a ročné náklady? Zašlite mi mail a pošlem Vám kompletné informácie k nehnuteľnosti.

Lokalita


Nehnuteľnosť sa nachádza v novobudovanej lokalite s dobrou dostupnosťou do Nitry a okolitých obcí. Výhodou je aj výborný prístup na R1 ( TT, BA, BB, ZV ). Obec Malý a Veľký Lapáš má dobré občianské zázemie a vybavenosť. Zvyšné vybavenie, prípadne úrady a nákupné centrá plnohodnotne nahradí blízkosť okresného mesta Nitra.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Cena: Dohodou eur


Aj vďaka našej novej službe dokážete kúpiť novú nehnuteľnosť skôr, ako predáte tú svoju.
Zistite viac informácií u makléra.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Nitre

Rozloha je o 83 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Nitre. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 rodinných domov v Nitre. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421901.., uveďte číslo ponuky ZR-79...

Kontaktujte

Lukáš Mucha

Lukáš Mucha

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421901.. zobraziť +421901758394

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku150.75 m²
Zastavaná plocha94.5 m²
Úžitková plocha74.76 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-797666 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.