PREDAJ: pozemok pre rodinný dom - 937 m2 Považská Bystrica časť Miloch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
Ulica.: Milochov
937 m²
predaj - Záhrady
42.200,- €
45,04 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

4375x zobrazená v zozname / 331x zobrazená detailne / 0x zobrazená detailne tento mesiac

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:


DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj pozemok (záhrada) v prímestskej častí Považská Bystrica časť Horný Milochov

PREDMET PONUKY


Hľadáte pozemok pre svoj dom alebo chatu?
Máme pre Vás pozemok s krásnym výhľadom iba na skok od mesta.
Severo -východne orientovaný, slnečný pozemok (záhrada) s výmerou 937m2, situovaný v intraviláne, v tesnej blízkosti rodinných domov. Rozmery pozemku sú približne 67 x15m, v zadnej časti je rozšírený. Pozemok je upravený do roviny, avšak nachádza sa v svahovitom teréne, je určený na výstavbu rodinného domu alebo chaty. Na hranici pozemku sú prístupné inžinierske siete : voda, elektrina a plyn. Pozemok je pripravený k výstavbe, avšak budú nutné terénne úpravy v podobe oporného múru. Prístup k pozemku je panelovou cestou, ktorá je v štátnom vlastníctve.

LOKALITA


Mestská časť Horný Milochov sa nachádza v krásnej hornatej oblasti, v tesnej blízkosti rieky Váh. Ide o tichú lokalitu s dobrou dostupnosťou, vzdialenú od centra mesta približne 4km. V meste je k dispozícii kompletná občianska vybavenosť. Zastávka MHD sa nachádza približne 500m od pozemku.
V blízkosti sa nachádza vodná nádrž Nosice, využívaná na vodné športy a rybolov. Takisto v tejto oblasti je veľa možností turistiky.

HODNOTENIE MAKLÉRA


Pozemok sa nachádza v intraviláne mestskej časti Považská Bystrica časť Milochov, je situovaný v svahovitom teréne, ale takmer celý upravený do roviny. Z pozemku je krásny výhľad priamo na rieku Váh, okolité kopce ako aj mesto Považská Bystrica.

CENA


42 200,- Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Považskej Bystrici na ulici Milochov

Rozloha záhrady 937 m2 je o 2297 metrov menšia ako je priemerná rozloha záhrady v Považskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 záhrad v Považskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

42.200,- €
Cena nehnuteľnosti 9.900,- € 138.000,- €
937 m²
Rozloha pozemku 810 m² 9383 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku937 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300043488 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.