Predaj: Priemyselný areál v Dlhom Poli

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Dlhé Pole
880 m²
predaj - Sklady a haly
780.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8086x zobrazená v zozname / 632x zobrazená detailne / 363x zobrazená detailne tento mesiac

1.Reality Rent, s.r.o. Vám ponúka na predaj priemyselný areál v obci Dlhé Pole, vzdialenej 18 km od mesta Žilina a 14 km od Bytče. Areál si situovaný v intraviláne obce, na rovinatom pozemku s prístupom po miestnej asfaltovej komunikácii a je zabezpečený kamerovým systémom. V areály sa nachádzajú tri haly a sklad vhodné na výrobu, opravárenské účely, skladovanie a pod. Prvá hala má zastavanú plochu 490m2, je jednopodlažná, s výškou cca 6m. Postavená bola okolo roku 1984, použitý materiál tehla, tvárnice, bloky, Je založená na základových pásoch s vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti. Nosná konštrukcia je murovaná, strešná konštrukcia je vyhotovená z prefabrikovaných ŽB väzníkov, ktoré sú zakryté prefa ŽB strešnými panelmi. Krytina je z asfaltových natavovacích pásov, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Vonkajšie omietky sú brizolitové. Okná sú oceľové zdvojené, vráta sú plechové s kovovou kostrou. Podlahy sú monolitické betónové s povrchovou úpravou z cementového poteru. Vykurovanie je ústredné teplovodné s oceľ.radiátormi a oceľ.registrami s vykurovacím zdrojom z pojazdnej kotolne, ktoré je nefunkčné a je nahradené lokálnymi vykurovacími zdrojmi na tuhé palivo. Budova dispozične okrem dielenských priestorov a skladovacích má kancelárske priestory a hygienické priestory so šatňou s príslušným vybavením na teplú a studenú vodu.
Hala č.2 so zastavanou plochou 96m2, je prízemná, jedno-podlažná, nezateplená. Postavená bola okolo roku 1984. Je založená na základových pásoch s vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti. Nosná konštrukcia je murovaná, strešná konštrukcia je vyhotovená z prefabrikovaných ŽB, ktoré sú zakryté prefa ŽB strešnými panelmi. Krytina je z asfaltových väzníkov, natavovacích pásov, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Vonkajšie omietky sú brizolitové. Okná sú oceľové zdvojené, vráta sú plechové s kovovou kostrou. Podlahy sú monolitické betónové s povrchovou úpravou z cementového poteru. Vykurovanie je ústredné teplovodné s oceľ.radiátormi a oceľ.registrami s vykurovacím zdrojom z pojazdnej kotolne, ktoré je nefunkčné a je nahradené lokálnymi vykurovacími zdrojmi na tuhé palivo. Elektroinštalácia je svetelná a motorická.
Hala č.3 je oceľová, zastavaná plocha 228m2. Postavená bola oolo roku 1990. Objekt je prízemný, jednopodlažný, nezateplený. Je založený na základových pásoch s vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti. Nosná konštrukcia je oceľová, strecha je sedlová s krytinou z profilovaného pozinkovaného plechu. Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Obvodový plášť je z pórobetónového muriva. Vonkajšie omietky sú hladké vápenno-cementové. Okná sú oceľové zdvojené, vráta sú plechové s kovovou kostrou. Podlahy sú monolitické betónové s povrchovou úpravou z cementového poteru. Vykurovanie je ústredné teplovodné s oceľ.radiátormi a oceľ.registrami s vykurovacím zdrojom z pojazdnej kotolne, ktoré je nefunkčné.
Sklad so zastavanou plochou 67m2, objekt je prízemný, jednopodlažný, nezateplený. Je založený na základových pásoch s vodorovnou izoláciou proti zemnej vlhkosti. Nosná konštrukcia je oceľová, strecha je sedlová s krytinou z profilovaného pozinkovaného plechu. Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Obvodový plášť je z pórobetónového muriva. Vonkajšie omietky sú hladké vápenno-cementové. Okná sú oceľové zdvojené, vráta sú plechové s kovovou kostrou. Podlahy sú monolitické betónové s povrchovou úpravou z cementového poteru. Vykurovanie je ústredné teplovodné s oceľ.radiátormi a oceľ.registrami s vykurovacím zdrojom z pojazdnej kotolne, ktoré je nefunkčné.
IS: na pozemku sa nachádza kopaná studňa hĺbky 9m o priemere 1000mm, vypaženú z betónových skruží. Voda sa čerpá elektrickým čerpadlom. Vodovodná prípojka z PVC z vlastnej studne. Kanalizačná prípojka z kameninových rúr do vlastného septiku. Kanalizačná šachta z betónových skruží s liatinovým poklopom. Šachta je prevádzky schopná. Septik- jedná sa o štandardnú ŽB monolitickú prietokovú zakrytú nádrž. Elektrická káblova zemná prípojka, ktorá vedie od trafostanice osadenej SZ od areálu.

V prípade záujmu volajte :


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja skladu a haly v Dlhée Poloch

Inzerovaný sklad / halu v Dlhée Poloch v cene 780.000,- € je o 3 € drahší ako je priemerná cena skladu a haly v Dlhée Poloch. Rozloha má priemernú rozlohu skladu a haly v Dlhée Poloch.

Pozícia realitnej ponuky

780.000,- €
Cena nehnuteľnosti 63.000,- € 780.000,- €
7871 m²
Celková rozloha 250 m² 7871 m²
880 m²
Úžitková plocha 169 m² 7700 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha7871 m²
Úžitková plocha880 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-177 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.