Predaj, rekreačný pozemok Detvianska Huta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Detvianska Huta
3371 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Rekreačné pozemky
69.990,- €
20,76 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

2361x zobrazená v zozname / 219x zobrazená detailne / 182x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj nádherný pozemok v okrajovej časti obce Detvianska Huta, ktorý je ideálny pre výstavbu rekreačnej chaty alebo aj pre trvalé bývanie. Pozemok má rozlohou 3371 m2 (š 20 x d 170 m), vedený je ako trvalý trávny porast. Na pozemku je možnosť pripojiť sa k elektrickej sieti (cca 120 metrov vzdialený zdroj), vodu je potrebné zabezpečiť pomocou studne. Prístup k pozemku je po spevnenej ceste, ktorá je v majetku obce. Terén je mierne svahovitý, s krásnym výhľadom na okolité kopce a prírodu.

VÝHODY:


- krásne prostredie
- ticho
- súkromie

LOKALITA:


Okolie Detvianskej Huty je známe svojou nádhernou prírodou, ktorá láka turistov. V blízkosti sa nachádzajú lyžiarske strediská Košútka, Látky. Tu si môžete skutočne oddýchnuť od ruchu každodenného života a ponoriť sa do pokojnej atmosféry vidieckeho života.
Hriňová je od Detvianskej Huty vzdialená 6 km. Okresné mesto Detva je vzdialené 15 km, Zvolen a Lučenec cca 40 km.

NÁZOR MAKLÉRA:


Pozemok je ideálny pre ľudí, ktorí túžia po pokoji, tichu a očarujúcej prírode.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907.837.886 ID ponuky: DT-65852

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3371 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG