Predaj, rekreačný pozemok Sklené - EXKLUZÍVNE HALO R...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Turčianske Teplice
Lokalita.: Sklené
1485 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Rekreačné pozemky
19.990,- €
13,46 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

7220x zobrazená v zozname / 678x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pozemok v intraviláne obce Sklené, s výmerou 1485 m2. Pozemok je vedený ako orná pôda. Nachádza sa na okraji obývanej časti obce, na slnečnom rovinatom mieste. Prístup je len po poľnej ceste. Pozemok je vhodný na mobilný domček, resp. chatku.
Obec Sklené sa nachádza na okraji Turčianskej kotliny, 15 km od okresného a kúpeľného mesta Turčianske Teplice. V blízkosti sa nachádzajú lyžiarske strediská Krahule, Skalka, Valčianska dolina a Jasenská dolina. Okolie je vhodné na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, sú tu možnosti jazdy na koni.

ID ponuky: TR-66264



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1485 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky