PREDAJ Rodinný dom Gönc, Maďarsko

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Gönc
Lokalita.: Gönc
100 m²
721 m²
3
pôvodný
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
39.500,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

27564x zobrazená v zozname / 2041x zobrazená detailne / 4x zobrazená detailne tento mesiac

ZNÍŽENÁ CENA

Ponúkame Vám rodinný dom v Maďarskom mestečku Gönc, ktorý je vhodný ako na celoročné bývanie, tak aj ako víkendová chalupa.

Mestečko Gönc je obľúbené medzi Košičanmi, hlavne svojou blízkosťou a bezproblémovou dopravnou dostupnosťou do Košíc. Od hranice je vzdialená cca. 9 km a nájdete tu kompletnú infraštruktúru a služby - obchody, benzínovú pumpu, krytú plaváreň, poštu...

Dom bol postavený v roku 1970 na pozemku o výmere 721 m2, materiál stavby tehla, materiál strechy škridla. Má tri veľké samostatné izby, do ktorých vchádzate centrálnou chodbou, kuchyňu, špajzu, kúpeľňu a samostatné WC. Kúrenie je ústredné s kotlom na tuhé palivo (kotol je v pivnici - dom je čiastočne podpivničený). Nakoľko je dom už dlhšiu dobu prázdny a nevyužívaný, vyžaduje si kompletnú rekonštrukciu.

Na pozemku sa nachádza ďalšia samostatná pivnica, šopa a zvyšky starej stavby, ktorá slúžila ako šopa, ale táto stavba sa likviduje a odpratáva.

V cene je kompletný maďarský právny servis spolu s dvojjazyčnou kúpnou zmluvou (autorizovaný právnik spolu s autorizovanou tlmočníckou firmou), vklad na kataster spolu s poplatkami, prepis médií, tlmočenie.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

39.500,- €
Cena nehnuteľnosti 19.900,- € 190.000,- €
721 m²
Rozloha pozemku 80 m² 6810 m²
150 m²
Zastavaná plocha 60 m² 200 m²
100 m²
Úžitková plocha 60 m² 220 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku721 m²
Zastavaná plocha150 m²
Úžitková plocha100 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuszľava
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PL-213 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny