Predaj, rodinný dom Jablonica, Veľký pozemok 18.984m...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Jablonica
1 m²
18984 m²
neuvedené
2
nie
po rekonštrukcii
nie
nie
predaj - Rodinný dom
307.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

21215x zobrazená v zozname / 2392x zobrazená detailne / 348x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj menší domček v obci Jablonica na veľkom, krásnom pozemku 18.984m2 v jednom celku. Nachádza sa v tichej, slepej bočnej uličke mimo hlavnej cesty. Dispozícia domčeku je vstupná chodba, veľká kuchyňa, samostatná izba, kúpelňa s toaletou a sprchovým kútom. Kúrenie je zabezpečené na pevné palivo, alebo elektrikou. Domček má hrubé múry 50cm a je zateplený. Zastavaná plocha a nádvorie je 1044m2, ostatné pozemky sú orná pôda a vodná plocha. Cez pozemok tečie potok. Poloha a veľkosť pozemku ponúka možné využívanie ako hospodárstvo alebo ranč. Nakoľko sa tu končí cesta tak je tu okrem krásnej okolitej prírody aj súkromie a pokoj. Nachádzajú sa tu ovocné stromy, ktoré sú zdravé a rodiace okrem nich aj niekoľko orechov. Jablonica má dobré občianske vybavenie. Nachádza sa tu škôlka, škola, zdravotné stredisko , lekár pre deti aj dospelých, zubár, obchody, pošta....je s tade dobré spojenie s okolím aj vlakové aj autobusové. Ak hľadáte miesto, ktoré ponúka pokojné bývanie kde si môžete pestovať alebo chovať zvieratá toto je presne pre Vás a ja ho vrelo odporúčam...

ID ponuky: SE-63177



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Jablonici

Rozloha je o 126 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Jablonici.

Pozícia realitnej ponuky

307.000,- €
Cena nehnuteľnosti 47.000,- € 380.000,- €
18984 m²
Rozloha pozemku 124 m² 18984 m²
1 m²
Úžitková plocha 1 m² 440 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku18984 m²
Úžitková plocha1 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátF

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-63177 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.