Predaj: Znížená cena - Rodinný dom v KNM s veľkou záhradou (MO)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kysucké Nové Mesto
Lokalita.: Kysucké Nové Mesto
350 m²
1500 m²
2
5
áno
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Info v RK
Ponúknite vlastnú cenu

3377x zobrazená v zozname / 596x zobrazená detailne / 398x zobrazená detailne tento mesiac

1.Reality Rent, s.r.o., Vám ponúka na predaj rodinný dom s veľkou záhradou v Kysuckom Novom Meste. Jedná sa o starší dom, udržiavaný s drobnými rekonštrukciami. Dom má obytných 5 miestností , disponuje veľkou kuchyňou a dvomi terasami. Podkrovie je zobytnené. Z väčšej časti je podpivničený a má veľkú priestrannú garáž. Je napojený na všetky IS: elektrika, plyn, verejný vodovod a kanalizácia. Vykurovanie je plynovým kotlom a tiež je tu kotol na tuhé palivo. Za domom sa nachádza veľká záhrada o výmere takmer 1000 m2. Celková výmera pozemku vrátane zastavaných plôch je 1500 m2. Dom je k dispozícii novým majiteľom okamžite !!!

V prípade záujmu volajte :

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Kysuckých Novom Meste

Rozloha je o 165 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Kysuckých Novom Meste. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Kysuckých Novom Meste. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR-SA...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1500 m²
Zastavaná plocha170 m²
Celková rozloha1500 m²
Úžitková plocha350 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Energetický certifikátnie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SA-182 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.