TOP PONUKA atraktívneho RODINNÉHO DOMU s dvojgarážou v obci Snežnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kysucké Nové Mesto
Lokalita.: Kysucké Nové Mesto
300 m²
737 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
324.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5852x zobrazená v zozname / 522x zobrazená detailne / 358x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj očarujúci 5izbový Rodinný dom s úžitkovou plochou viac ako 300m2, zastavaná plocha 105m2. Dom sa nachádza v k.ú. obce Snežnica na slnečnom pozemku orientovaným na JV. Nehnuteľnosť je kvalitne vyhotovená, pričom sa kládol dôraz na detaily. Svojím prevedením spĺňa požiadavky aj náročnejšej klientely.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:



-Dom je prístupný z úrovne dvora z ľavej strany vstupom cez vonkajšie bezpečnostné vchodové dvere. Z chodby vľavo je vstup do komory, ďalej do kúpeľne vybavenej umývadlom, sprchovým kútom a toaletou. Ďalej vľavo sa nachádza podsvietené drevené schodisko, ktoré spája prízemie s prvým nadzemným podlažím. Ďalej nasleduje vstup po schodoch do podpivničenej časti domu. Na konci chodby je zriadený vstup do spálne.

-Vpravo z chodby je zriadený vstup do kuchyne s priestorom na stolovanie s tromi oknami, ktorá je prepojená s obývačkou s krbom a vstupom na terasu. Na poschodí sa nachádzajú tri izby, z ktorých z dvoch je zriadený vstup na spoločný priestranný balkón s umeleckým kovaním. Ďalej sa tu nachádza priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou, dvojitým umývadlom a sprchovým kútom a tiež samostatná toaleta. Každá izba je vybavená vstavanou skriňou typu Roldor. Pivničné priestory sú nadštandardné, spĺňajú parametre ďalšej bytovej jednotky. Navyše sa tu nachádza sauna a predpripravený sprchový kút.

POPIS DOMU A TECHNICKÉ PARAMETRE



Dom je napojený na obecný vodovod a kanalizáciu. Kúrenie je podlahové v kombinácii s ústredným pomocou nového plynového kondenzačného kotla. Dom má dva komíny. V dome je nainštalované poplašné zariadenie. Pevná linka a internet je samozrejmosťou. Je vyhotovený z tehly Porotherm. Krov je väzníkový, sedlový, krytina betónová škridla. Keramické stropy. Podkrovie je zateplené v dvoch vrstvách 20+5cm. Okná sú plastové. Podlahy z kvalitných drevených parkiet v kombinácii s dlažbou.

K rodinnému domu prislúcha tiež exkluzívna murovaná zateplená dvoj garáž so sedlovou strechou o výmere 36m2 (6x6m) so sekcionárnou bránou ovládanou diaľkovým ovládačom. Súčasťou príslušenstva je aj veľkorysý priestranný murovaný altán so sedlovou strechou, v ktorom sa nachádza krb a murovaná kuchynka s pracovnou doskou s dresom a vodovodnou batériou. Pre deti je tu nainštalovaná hojdačka. Večer je altán podsvietený. Z vonkajšej strany altánu sa nachádza vonkajšie umývadlo s vodou ohrievanou systémom využívajúcom slnečnú energiu. Dom je poschodový, komplet podpivničený s pochôdzným podkrovím slúžiacim ako ďalší odkladací priestor.

POZEMOK:



Pozemok, na ktorom sa nachádza dom s príslušenstvom má výmeru 737m2. Je zatrávnený, pochôdzkové chodníky sú zhotovené zo zámkovou dlažby. Celkový kolorit pozemku dotvárajú vysadené okrasné dreviny. Súčasťou je aj úžitková záhrada so skleníkom. Pozemok je komplet oplotený. Oplotenie je kvalitné vyhotovené z kameňa pohľadné z oboch strán v kombinácii s kovaním.

Kúpou voľný ihneď.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 114733



Cena: 324 900.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Kysuckých Novom Meste

Inzerovaný rodinný dom v Kysuckých Novom Meste v cene 324.900,- € je o 173.298 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Kysuckých Novom Meste. Rozloha je o 124 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Kysuckých Novom Meste. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Kysuckých Novom Meste. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-11...

Pozícia realitnej ponuky

324.900,- €
Cena nehnuteľnosti 80.000,- € 364.900,- €
737 m²
Rozloha pozemku 299 m² 1619 m²
300 m²
Úžitková plocha 100 m² 350 m²

Kontaktujte

Jozef Veselý

Jozef Veselý

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku737 m²
Úžitková plocha300 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-114733 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.