Predaj: Viacúčelová budova v obci Rudina(060-D)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kysucké Nové Mesto
Lokalita.: Rudina
125 m²
nie
áno
230/400V
nie
predaj - Obchodné priestory
122.800,- €
Ponúknite vlastnú cenu

24884x zobrazená v zozname / 3410x zobrazená detailne / 291x zobrazená detailne tento mesiac

Znížená cena!!!Ponúkame Vám na predaj viacúčelová budovu v obci Rudina, ktorá bola využívaná ako reštauračný priestor a je postavená na rovinatom pozemku o celkovej výmere 306 m2. Predáva sa jednopodlažná budova, pozostávajúca z dvoch spojených budov o rozmeroch 10 x 7 x 3,5m( D x Š x V) a druhej budovy 11 x 5 x 2,5m ( D x Š x V). Budova je v pôvodnom stave. Vymenené boli iba okná za plastové. Objekt je napojený je na plyn, elektriku, vodu a kanalizácia je do vlastného septiku.Parkovanie je pred budovou celkovo pre 3-5 áut. Na pozemku sa nachádza taktiež drevený altánok na posedenie. Vstupná časť pred budovou je pokrytá zámkovou dlažbou. Vďaka dispozícii majú priestory široké možnosti využitia ako prevádzkové, kancelárske, obchodné, výrobné, skladové. Do okresného mesta je to asi cca 5 km a do krajského mesta je to cca 7 km. V obci je kompletná občianska vybavenosť.

CENA: 123.000,-Eur


V cene je právny a finančný servis.
Pre viac inormácii nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle , alebo mailom na adrese

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Rudine

Inzerovaný obchodný priestor v Rudine v cene 122.800,- € je o 12.209 € drahší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Rudine. Rozloha je o 38 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Rudine.

Podrobné informácie

Úžitková plocha125 m²
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Plynáno
Garážnie
Parkovanieáno
Zateplený objektnie
Klimatizácianie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-060-D ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny