PREDAJ, výrobno - skladové priestory, 2097 m2, Rohožník, okr. Malacky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Rohožník
Ulica.: Malacká
2097 m²
nie
pôvodný
nie
predaj - Obchodné priestory
Cena v RK cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

12338x zobrazená v zozname / 1060x zobrazená detailne / 345x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj skladový a obchodný objekt v zastavanej časti obce Rohožník, okres Malacky. Pôvodné využite predmetnej nehnuteľnosti predstavoval sklad druhotných surovín.

Jedná sa o prízemný nepodpivničený objekt na pôdoryse štvorcového tvaru. Budova s rozlohou 97 m2 je umiestnená na pozemku s výmerou 2097 m2. Dispozične je objekt rozdelený na časť skladu s kancelárskym priestorom so samostatným vstupom z exteriéru a na časť sociálno - hygienického zázemia pozostávajúceho z miestnosti šatne, umyvárky a WC. Obe vyššie uvedené časti sú vzájomne prepojené.

Budovu tvorí obvodové murivo s hrúbkou 35 cm, stavba je osadená na plošných základoch z betónových pásov. Stropy tvoria betónové prefabrikáty s hladkým podhľadom. Zastrešenie tvoria natavované pásy, oplechovanie strechy a klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu. Vonkajšia fasáda je brizolitová v kombinácii s kabrincovým soklom. Vnútorné priečky sú tehlové s hladkými štukovými omietkami. Priečky v miestnostiach hygienického zázemia sú obložené keramickým obkladom. Podlahy v časti interiéru sú keramické, v kancelárii a v šatni sú povrchy z PVC, v priestoroch skladu je betónová mazanina. Okná sú zdvojené v drevených rámoch, opatrené oceľovými mrežami. Vstupné dvere do budovy sú jednokrídlové s oceľovou mrežou, vstupná brána do skladu je dvojkrídlová plne plechová. Vykurovanie priestorov je riešené podparapetnými elektrickými konvektormi. Elektroinštalácia je svetelná a motorická, istená poistkovými automatmi. V budove je rozvod studenej ako aj teplej vody, pričom teplá voda je zabezpečená prostredníctvom elektrického zásobníka umiestneného v priestoroch umyvárky.

Objekt je vybavený kamerovým systémom pre účely snímania priestorov dvora. Objekt je zároveň oplotený pomocou prefabrikovaných betónových monolitických panelov v kombinácii s polopriehľadnou výplňou oceľovej konštrukcie zo zvislej pásoviny a to zo strany hlavnej cesty. Prístup do obchodno skladových priestorov je zabezpečený po obecnej komunikácii cez dvojkrídlovú otváraciu bránu. Na celej ploche areálu sa nachádzajú spevnené plochy s monolitickým betónovým povrchom.

Objekt je napojený na rozvod mestskej vody, elektriny a splaškovej kanalizácie (prípojka plynu je na hranici hlavnej cesty):
- prípojka vody je zemná, vyhotovená z HDPE potrubia DN 25, vedená z verejného vodovodu do budovy v objekte;
- prípojka kanalizácie vedená z budovy v objekte do verejnej kanalizácie je vyhotovená z plastového potrubia DN 150;
- prípojka NN je vedená zo vzdušného vedenia z betónového stĺpu osadeného za uličným oplotením objektu.

Objekt na podnikanie je situovaný v obytnej zóne obce Rozhožník, na hlavnom ťahu v smere z Rohožníka do Malaciek, vzdialených 12 km.

V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať telefonicky: 0905 280 985 alebo mailom

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie AMOSreality s.r.o.

Všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na www.amosreality.sk Realitná kancelária AMOSreality s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárií Slovenska – www.zrks.sk

V prípade spolupráce s AMOS reality:



- ste oslobodení od poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti,
- financujeme: právny servis – spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad
do katastra nehnuteľností, poplatky za výpis z listu vlastníctva a základný správny poplatok za návrh na vklad do
katastra nehnuteľností,
- bezplatne ponúkame služby hypotekárneho špecialistu SENIOR, ktorý Vám predloží minimálne tri ponuky na financovanie cez banku a zabezpečí Vám dojednanie
najlepších podmienok
- v prípade potreby zabezpečíme výber súdneho znalca ako aj geodeta z nášho tímu
- preveríme stav nehnuteľnosti z katastrálneho hľadiska
- v prípade potreby predaja Vašej nehnuteľnosti, Vám poskytneme bezplatné poradenstvo,
- vyriešime kompletný realitný ako aj finančný servis pre Vás bezstarostne, pohodlne a
bezpečne so zárukou vysokej odbornosti a diskrétnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja obchodného priestoru v Rohožníkove na ulici Malacká

Rozloha je o 1986 metrov väčšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Rohožníkove.

Podrobné informácie

Celková rozloha2097 m²
Úžitková plocha2097 m²
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Garážnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Oknádrevené

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AM-214 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.