Predaj, záhradná chata Šípkové

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Šípkové
35 m²
567 m²
neuvedené
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Záhrady
60.000,- €
105,82 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

13808x zobrazená v zozname / 966x zobrazená detailne / 303x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj celoročne obývateľnú murovanú chatku so záhradou v záhradkárskej osade nad obcou Šípkové. Obec je vzdialená 15 km od Piešťan a 5 km od Vrbového. Rozloha pozemku 567m2, rozmery pozemku 17x33m.
Záhradka je na okraji lesa na miernom svahu, z toho dôvodu je riešená formou 3 terás. Na pozemku sa nachádzajú rodiace stromy (jablone, slivky, broskyne a marhule), vinič, ríbezle, maliny a egreše.
V hornej časti pozemku pri príjazdovej ceste je postavená chatka s pivnicou. Vedľa chatky je odstavná plocha pre parkovanie(terasa). Chata je pripojená na elektrika 400V, voda úžitková, privedená do chaty a taktiež na polievanie. Kúrenie je zabezpečené pieckami na tuhé palivo. Dispozícia: V spodnej časti je kuchyňa, WC, 1x izba kde je vchod do vínnej pivnici, sklad náradia, pivnica na zeleninu. horná časť presieň, spoločenská miestnosť, podkrovie možno upraviť na spanie. Chata sa predáva konpletne zariadená aj s (pracovné náradie, cirkulár, krovinorez, motorový postrekovač, demižóny, sudy, fúriky, rebríky....) ID ponuky: PN-64693

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Šípkové

Inzerovaný záhradu v Šípkové v cene 60.000,- € má priemernú cenu záhrady v Šípkové. Rozloha záhrady 567 m2 má priemernú rozlohu záhrady v Šípkové.

Pozícia realitnej ponuky

60.000,- €
Cena nehnuteľnosti 11.500,- € 60.000,- €
567 m²
Rozloha pozemku 366 m² 567 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku567 m²
Celková rozloha35 m²
Úžitková plocha35 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-64693 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.