Predaj zariadenej chaty s pozemkom v rekreačnej oblasti Bernolákova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Bernolákovo
Ulica.: Sacky
46 m²
402 m²
2
2
nie
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
nie
predaj - Chata
135.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

91672x zobrazená v zozname / 3825x zobrazená detailne / 401x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa predáme zariadenú rekreačnú chatu neďaleko Bratislavy, v rekreačnej oblasti Sacky v Bernolákove.

Pozrite si aj videoobhliadku tu: https://youtu.be/1boOIp-gpME

Technický popis a stav:


Rekreačná chata bola skolaudovaná v roku 1993, je postavená z pálenej tehly a má dve nadzemné podlažia.
Stojí na slnečnom juho-západne orientovanom pozemku, ktorý má viac vytvorených terás.
Zastavaná plocha chaty je 23 m2 (plus dve terasy). Zobytnené sú obe podlažia s celkovou úžitkovou plochou 46 m2. Predmetom predaja je aj podiel na betónovej prístupovej ceste. Na pozemku je prípojka elektrickej energie, rozvod obecnej vody. K dispozícii popri obecnej vode je aj pitná voda zo studne.

Dispozícia:


Prvé nadzemné podlažie tvorí jedna miestnosť, ktorá je užívaná ako spoločenská miestnosť (obývačka). Atmosféru podlažia spríjemňuje krb na tuhé palivo. Z tejto miestnosti sa vychádza na terasu s dostatočným súkromím vytvoreným z najmä stromami a okrasnými drevínami.
Na druhé podlažie je prístup schodami z prvého podlažia, ako aj samostatným vchodom z terasy na úrovni druhého podlažia.
Na vrchnom poschodí je jedna miestnosť, slúžiaca ako oddychová zóna.

Technický stav:


Chata prešla hlavnou modernizáciou v roku 2021. Vymenené boli pôvodné okná za plastové, vchodové dvere sú bezpečnostné - plastové. Tiež boli vymenené vypínače a zásuvky, steny a stropy boli vystierkované a vymaľované. Plochá strecha bola nanovo izolovaná gumoasfaltom a ochranným náterom. Podlahy boli vymenené, na prvom aj druhom nadzemnom podlaží je keramická dlažba.
V súčasnosti v chate nie je urobený rozvod vody, nemá WC a kúpeľňu. Suché WC je na pozemku.

Vybavenie:


Súčasťou predaja je aj samotné vybavenie: záhradný nábytok so slnečníkmi, bazén, trampolína, sedačka, posteľ, konferenčný a jedálenský stôl, interiérový nábytok, TV, mikrovlnná rúra a ďalšie vybavenie.
Zavedený je spoľahlivý internet od spoločnosti O2.

Oblasť:


Rekreačná oblasť ponúka možnosť prihlásenia na trvalé bydlisko. Potenciál chaty je v jej rozšírení ako do výšky, aj do zastavanej plochy, čím vznikne stavba na plnohodnotné trvalé bývanie.
V tomto rekreačnom území je podľa územno-plánovacej informácie možné postaviť rekreačný objekt so zastavanou plochou 50 m2, index zastavanej plochy je 0,25, maximálna výška objektu je 6 metrov.

Samotný pozemok poskytuje príjemné súkromie, množstvo priestoru na sebarealizáciu v okrasnej ako aj úžitkovej záhrade s členením na viacerých terasách.
V súčasnosti sa prvá terasa využíva ako relaxačná s bazénom a trmapolínou. Na druhej terase je postavená samotná chata so súkromnou a okrasnou terasou.
Na jednotlivých úrovniach je množstvo hlavne okrasnej zelene, ako aj ovocné stromy. Sú tu nasadené tuje, hrozno, orech, černice a ríbezle. Prístup k obecnej vode je realizovaný na každej z terás.
Keďže v lokaite je už väčšie množstvo chát s trvalo bývajúcimi obyvateľmi, ide o bezpečnú a udržiavanú lokalitu. Podporu zabezpečuje aj občianske združenie, ktoré sa stará o chod v tejto lokalite.

Parkovanie je vonkajšie pre dve autá. Podľa územného plánu je možnosť rozšírenia hlavnej stavby a tiež realizácia doplnkovej stavby - garáž/dvojgaráž/sklad k hlavnej stavbe.

Nehnuteľnosť je ihneď - kúpou voľná, je bez tiarch.



Veľkou výhodou je možnosť napojenia na neďalekú Seneckú cestu a následne napájačom na diaľnicu D1 (smer BA aj TT). Rovnako dostupnosť občianskej vybavenosti v okolí - Lidl, Metro, McDonald. V obci je základná škola, golfový areál, materská školka, stavebniny...

Uvedená cena vo výške 135.000,- Eur je konečná, vrátane provízie našej kancelárie, právneho servisu, notárskych a katastrálnych poplatkov vrátane poplatkov za výber potrebných podkladov za výber LV, katastrálnej mapy.
Kontaktujte nás a radi si s Vami dohodneme obhliadku.
tel.:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Bernolákove na ulici Sacky

Inzerovaný chatu na ulici Sacky v Bernolákove v cene 135.000,- € je o 16.725 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Bernolákove. Rozloha je o 12 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Bernolákove.

Pozícia realitnej ponuky

135.000,- €
Cena nehnuteľnosti 76.600,- € 444.000,- €
402 m²
Rozloha pozemku 134 m² 666 m²
23 m²
Zastavaná plocha 16 m² 104 m²
402 m²
Celková rozloha 136 m² 402 m²
46 m²
Úžitková plocha 16 m² 200 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku402 m²
Zastavaná plocha23 m²
Celková rozloha402 m²
Úžitková plocha46 m²
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Internetiné
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénsvahovitý
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LH-192 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny