Predám 1 izbový byt Žilina / Vlčince

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Berlínska
36 m²
11
8
1
nie
pôvodný
áno
áno
predaj - 1-izbový byt
99.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7437x zobrazená v zozname / 406x zobrazená detailne / 226x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte svoje vysnívané bývanie v tichej a príjemnej lokalite? Alebo zvažujete investíciu do nehnuteľnosti s veľkým potenciálom? Máme pre vás skvelú ponuku, ktorá spĺňa oboje!
Ponúkame vám priestranný 1-izbový byt v atraktívnej lokalite Vlčince v Žiline v zateplenom bytovom dome orientovaný na juhovýchod, čo zabezpečuje dostatok svetla počas celého dňa. Nachádza sa na 8. poschodí z 11, s pohodlným prístupom cez dva výťahy. Má rozlohu 36 m² a dispozične pozostáva z kúpeľne, WC, vstupnej chodby a jednej izby. Je v pôvodnom stave, čo ponúka skvelú príležitosť pre nového majiteľa prispôsobiť si ho podľa vlastných predstáv. K bytu patrí aj loggia s rozlohou 3,9 m², ktorá je ideálna na oddych, kde si môžete vychutnávať nádherný výhľad na okolie. K dispozícii je aj pivnica, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Mesačné náklady na bývanie sú 95€ (OSBD) a náklady na elektrinu a plyn predstavujú 35€.
Vynikajúca občianska vybavenosť v okolí je jedným z najväčších benefitov tejto nehnuteľnosti. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú škola, škôlka, detské ihrisko, reštaurácie a potraviny, ktoré zabezpečujú pohodlný život pre rodiny aj jednotlivcov. Okolie je tiché a bezpečné, ideálne na prechádzky a aktívny oddych.

Ak máte záujem o tento byt, radi vám pomôžeme s financovaním a vybavením úveru. Sme pripravení asistovať vám pri komunikácii s bankami a pomôcť vám získať najvýhodnejšie podmienky úveru.
Ak máte akékoľvek otázky alebo by ste si chceli byt pozrieť osobne, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle , alebo na e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha39.9 m²
Úžitková plocha36 m²
Poschodie8
Počet poschodí11
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknádrevené
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky