Predám Apartmány Podhájska

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Podhájska
predaj - Rekreačný apartmán
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

80476x zobrazená v zozname / 8118x zobrazená detailne / 232x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj novostavby LUXUSNÝCH Apartmánov v obci Podhájska. Ide konkrétne o šesť moderných, slnečných apartmánov so spoluvlastníckym podielom na priľahlých pozemkoch. Samozrejmosťou sú parkovacie miesta, jazierko a priestor pre dokonalý odpočinok od každodenných povinností. Apartmány budú zo strany developera plne pripravené k okamžitému nasťahovaniu, čo zabezpečuje pre nových majiteľov bezstarostnosť a pohodlie. Ide o pokojnú lokalitu, kde nebude prebiehať ďalšia výstavba, čo zaručuje majiteľom pokojnú rekreáciu v nádhernom prostredí.

Obec Podhájska je vyhľadávaná rekreačná lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou.

Cenu aj bližšie informácie poskytnem telefonicky na tel. čísle Martin Špacír. V cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky súvisiace s prevodom vlastníctva nehnuteľnosti. V prípade záujmu Vám poskytneme kvalitné finančné poradenstvo.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja apartmánu v Podhájskej

Kontaktujte

Martin ŠPACÍR

hovorím po slovensky mluvim česky
0918419.. zobraziť 0918419628

REAL-SHOP s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

REAL-SHOP s.r.o.

Rákocziho 12 , Nové Zámky 940 01

0908.. zobraziť 0908765890 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MA-250 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.