Predáme novostavbu 4-izb. rodinného domu, 154 m2, Ivanka pri Nitre

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Ivanka pri Nitre
Ulica.: Južná
140 m²
248 m²
4
nie
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
229.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5019x zobrazená v zozname / 246x zobrazená detailne / 246x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte pre svoju rodinu priestranný rodinný dom v pokojnej lokalite, máme práve pre Vás ponuku bývania v novostavbe 4-izbového rodinného domu v radovej zástavbe v obci Ivanka pri Nitre, ktorý bol postavený v roku 2015.

Rodinný dom pozostáva na prízemí zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby spojenej s jedálňou a kuchyňou so špajzou, kúpeľne so sprchovým kútom, umývadlom a WC, úložného priestoru umiestneného pod schodiskom. Z obývacej izby je výstup na prekrytú terasu s výmerou 20 m2. Na poschodí sa nachádzajú 3 nepriechodné izby, technická miestnosť, kúpeľňa s vaňou, WC a umývadlom. V dvoch izbách sú roll-dor skrine s dostatkom úložného priestoru. Schodisko obložené masívnym drevom. Kuchyňa disponuje novou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi - plynová varná doska, umývačka riadu, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou.

Plocha domu je 154 m2, vnútorná úžitková plocha predstavuje 140 m2.

Pozemok prislúchajúci k tejto nehnuteľnosti je o výmere 248 m2, z toho 130 m2 je využívaný ako záhrada. Polievanie zabezpečené automatickou závlahou napojenou na studňu. V zadnej časti sa nachádza betónová plocha určená na osadenie záhradného domčeka. Záhrady týchto rodinných domov sú od seba opticky oddelené plotmi a zeleňou. Pred domom je vydláždený pozemok o výmere 41 m2 a predstavuje plochu pre parkovanie pre dve motorové vozidlá.

Konštrukcia domu, rovnako ako aj vnútorné priečky, sú z materiálu tehla. Strecha je pokrytá plechom. Okná biele plastové, vnútorné žalúzie, vchodové dvere taktiež plastové. Kúrenie podlahové, na ohrev vody slúži plynový kotol značky Viesmann. Podlaha v kombinácii keramická dlažba a laminát. V obývacej izbe sú umiestnené kachle, ktoré slúžia ako doplnkové kúrenie.

Rodinný dom je napojený na všetky IS vrátane kanalizácie, k dispozícii je optický internet.

Benefitom ponuky je, že dom je kompletne dokončený, stačí sa len nasťahovať.

Obec Ivanka pri Nire ponúka svojim obyvateľom výbornú občiansku vybavenosť - nachádzajú sa tu potraviny, reštauračné a obchodné prevádzky, materská škola, základná škola, pošta, golfové ihrisko, štrkoviská, zdravotné stredisko s prevádzkou ambulancie pre deti a mládež, ambulancia všeobecného lekára, stomatologická ambulancia, lekárne, MHD atď.

Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je k dispozícii.

Ak Vás táto ponuka zaujala alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce informácie, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Ivanke pri Nitroch na ulici Južná

Inzerovaný rodinný dom na ulici Južná vo Ivanke pri Nitroch v cene 229.900,- € je o 15.550 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu vo Ivanke pri Nitroch. Rozloha je o 106 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Ivanke pri Nitroch.

Pozícia realitnej ponuky

229.900,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 599.990,- €
248 m²
Rozloha pozemku 80 m² 7300 m²
154 m²
Zastavaná plocha 42 m² 661 m²
140 m²
Úžitková plocha 1 m² 473 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku248 m²
Zastavaná plocha154 m²
Úžitková plocha140 m²
Počet izieb4
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Krbáno
Oknáplastové
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-01-0079 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.