Predáme zrekonštruovanú budovu v Patinciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Patince
Ulica.: areal
631 m²
po rekonštrukcii
predaj - Hotely a penzióny
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

3733x zobrazená v zozname / 355x zobrazená detailne / 355x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj kompletne novo zrekonštruovanú budovu (vedená ako rekreačná chata) v kúpeľnom areáli Patince. Rekonštrukcia prebehla v roku 2023.
Objekt sa nachádza na vlastnom pozemku s prístupom z obecnej asfaltovej komunikácie a je napojený na elektrickú energiu, vodovod, kanalizáciu internet a TV. Pozostáva z dvoch nadzemných podlaží, rozdelenie jestvujúcich apartmánov je 6 jednoizbových a 6 dvojizbových, každý s vlastnou terasou alebo balkónom. V exteriéri sú trávnaté plochy, okrasná záhrada a spoločné parkovisko pre 12 automobilov. Niektoré apartmány sú kompletne zariadené. Apartmány sú na liste vlastníctva vedené jednotlivo. apartmány.

Ako už bolo uvedené, apartmánový dom je súčasťou areálu Kúpele Patince ktorého súčasťou je aj letné kúpalisko a wellness hotel s celoročnou prevádzkou a termálnou vodou. Keďže sa v Patinciach nachádza najjužnejší bod SR je hlavná sezóna leto kedy okrem kúpaliska je skvelé využitie rieky Dunaj ktorá je len 300 m vzdialená
a kde sa dá kúpať na krásnych plážach. Priamo pri Dunaji vedie aj cyklotrasa z Bratislavy, ktorá pokračuje cez Štúrovo až do Maďarska. V Štúrove sa nachádza ďalšie
termálne letné kúpalisko. Avšak kľudná a tichá lokalita Vám poskytne oddych počas celého roka pri dostupnosti všetkých služieb a miest ktoré tento región ponúka.

cena - info v RK- možnosť odpočtu DPH

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja hotela a penzionu v Patinciach na ulici areal

Podrobné informácie

Zastavaná plocha631 m²
Celková rozloha1768 m²
Vlastníctvofiremné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Zariadeniezariadený

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1702 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.