PREDANE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
260 m²
728 m²
5
áno - 2 autá
studňa a vodovod
áno
centrálna
predaj - Rodinný dom
1,- € predané
Ponúknite vlastnú cenu

2517x zobrazená v zozname / 939x zobrazená detailne / 256x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom v pokojnej časti okresného mesta Levice. Rozprestiera sa na rovnom pozemku vo výmere 728m2 s obytnou plochou 260m2.

Disponuje:


- saunou,
- dvomi garážami:
- jednou interiérovou s montážnou jamou a druhou exteriérovou
- celý je klimatizovaný
- hlavná spálňa má svoj šatník
- veľká terasa
- vonkajší gril
- studňa
- vinná pivnička

Veľký a priestranný rodinný dom sa nachádza v pokojnej časti mesta, obklopený zeleňou, mimo hluku hlavnej cesty, na rovinatom pozemku s udržiavanou zeleňou. Oplotený pozemok, na ktorý sa dostaneme po asfaltovej ceste, cez jednu z garáží z ulice alebo bránou na pozemok a potom rovno do suterénu rodinného domu - z kadial prejdeme priamo dovnútra.

Vonku sa pozemku sa nachádza jedna z garáží, dá sa prerobiť aj na záhradný domček. Aktuálne slúži na odkladanie náradia. Za ňou je plne využívaný bazén, ktorý vieme napustiť aj vodou zo studne. Veľká komfortná terasa sa tiahne po celej šírke a po takmer celej dlžke domu. Tvorí ju ohnisko a vonkajší - murovaný gril. V zadnej časti, kde bola jakuzzi a sedenie, nájdeme aj vonkajšiu sprchu. Vedľa nej je jeden z prechodov do domu - spodnej kúpelne s podlahovým kúrenim, saunou a vstupom do vnútornej garáže.

Hlavným vchodom vojdeme do chodby. Z nej prechádzame cez otvorenú galériu buď dole do pivnice a technickej časti, popri vykurovanej zimnej záhrade alebo prejdeme na hornú časť, kde dominuje kuchyňa s jedálňou a vstupy do dvoch spální, pričom master bedroom disponuje aj vlastným šatníkom. Vedľa kuchyne vedú schody dole do spodnej kúpelne. Kúpelňa sa skladá z dvoj-umývadla, veľkej vane, sprchovacieho kútu, dvoch samostatných toaliet a bidetu. Cez ňu sa vieme dostať aj na terasu alebo do vnútornej garáže a vinnej pivničky.

Z kuchyne prechádzame po schodoch do hornej časti domu - dominantnej obývačky s veľkým, plne - funkčným krbom. Obývačka má aj podlahové kúrenie a výstupy na dva balkony. Vidíme z nej na celý pozemok. Nad ňou po schodoch prídeme pred hornú kúpelňu a poslednú zo spální - veľkú a dlhú podkrovnú izbu, ktorá vie plnohodnote slúžiť aj pre dve deti. Oproti nej je kúpelňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou.

Dom poskytuje dostatočný priestor aj pre väčšiu rodinu, súkromie a komfort, parkovanie pre viacero aut, nielen na pozemku ale aj priamo pred rodinným domom.


V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku Vášho nového domova ešte dnes. . .


Miroslava Babocká



Time4dreams



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Leviciach

Inzerovaný rodinný dom v Leviciach v cene 1,- € je o 1.223.616 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Leviciach. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Leviciach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Leviciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

1,- €
Cena nehnuteľnosti 12.000,- € 350.000,- €
728 m²
Rozloha pozemku 150 m² 6169 m²
260 m²
Úžitková plocha 1 m² 2924 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku728 m²
Úžitková plocha260 m²
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
Plynáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizáciacentrálna
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1654 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.