PREMYSLENÝ až 6izb. RD s bazénom vo výbornej lokalite - STARÉ MESTO

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Senická
204 m²
275 m²
predaj - Rodinný dom
677.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8512x zobrazená v zozname / 1659x zobrazená detailne / 1032x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj 6izbový Rodinný dom v radovej zástavbe s úžitkovou plochou 204m2 v tichej lokalite Starého Mesta v blízkosti významného dopravného uzla - Patrónky.





Rodinný dom sa môže pochváliť veľmi dobrým dispozičným riešením.

I.NP: Dlhou vstupnou chodbou sa dostávame do jedálenskej časti, ktorú od kuchyne oddeľuje barový pult. Z jedálne vchádzame do priestrannej obývacej izby s murovaným krbom - dominantou izby. V kuchynskej časti nachádzame dvere vedúce do dlhej kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom, dvoj umývadlom, toaletou a bidetom.

II.NP: Na poschodie vedie schodisko obložené masívnym drevom. Z predsiene na poschodí je prístup do štyroch spální a kúpeľne s vaňou a toaletou.

Prístavba na prízemí ponúka ďalšiu izbu, ktorá nie je aktuálne prístupná z domu, ale z terasy, no potenciálne je prepojiteľná s interiérom.

POZEMOK A EXTERIÉR



Tento rodinný dom, situovaný na neveľkom pozemku (275m2), prešiel v rokoch 2007-2008 kompletnou rekonštrukciou, pričom z pôvodnej stavby zostali zachované len základy domu, obvodové múry a stropné konštrukcie. Rekonštrukcia spočívala vo zväčšení plochy domu, kompletne boli vymenené elektrické, vodovodné a plynové rozvody.

Na terasu a do záhrady sa vychádza z kuchyne. Útulný exteriér poskytne budúcim majiteľom príjemný priestor na trávenie voľného času, no zároveň si vďaka kompaktným rozmerom nebude vyžadovať časovo a finančne náročnú údržbu. V horúcich letných dňoch určite poteší prítomnosť bazéna (7x3,5x1,4m) s filtráciou a strojovňou.

TECHNICKÉ INFORMÁCIE



Nová je aj sedlová strecha s krytinou značky Bramac. Dom bol zateplený. V kuchyni ako aj v oboch kúpeľniach je podlahové kúrenie. Dom je vybavený elektrickým vrátnikom s kamerou ovládateľným z oboch poschodí. Brána a garážová brána sú na diaľkové ovládanie. Dom disponuje prípravou na alarm a kamerový systém.

Orientácia domu je na SV a JZ. Dom má 3 podlažia, z toho 2 sú nadzemné. V podzemí sa nachádza garáž a pivnica.





LOKALITA



Rodinný dom sa nachádza v pokojnej lokalite Starého Mesta, na ulici, ktorá je dopravou zaťažená len minimálne, no zároveň je na skok od jednej z hlavných bratislavských dopravných križovatiek - Patrónky, ktorá zabezpečuje špičkové dopravné napojenie na všetky smery v rámci mesta, ako aj na diaľničné obchvaty (smer Brno, Žilina, Györ, Viedeň).





OBČIANSKA VYBAVENOSŤ



V pešej dostupnosti nájdeme potraviny Kaufland, reštaurácie, lekáreň, športový areál (tenisové a beachvolejbalové kurty), základnú školu, zastávky MHD, poštu. Milovníci prírody ocenia blízkosť Horského Parku, ktorý poskytuje možnosti oddychu, či športového vyžitia.





TIP makléra: ponuka je svojim charakterom ako stvorená pre rodinu, ktorej členovia ocenia lokalizáciu domu z pohľadu dopravnej dostupnosti pri využití individuálnej, či hromadnej dopravy. Samozrejmosť je kompletná občianska vybavenosť, ktorá v kombinácii s blízkosťou Horského Parku, vytvára predpoklady pre vysokokvalitné bývanie. Menšia záhrada s terasou a vlastným bazénom bude úžasným miestom na trávenie voľného času s rodinou, pričom si nebude vyžadovať priveľké úsilie na údržbu.



V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 117666



Cena: 677 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Staré Mesto na ulici Senická

Inzerovaný rodinný dom na ulici Senická v Bratislave - Staré Mesto v cene 677.000,- € je o 52.541 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Staré Mesto. Rozloha je o 60 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Staré Mesto.

Pozícia realitnej ponuky

677.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 2.750.000,- €
275 m²
Rozloha pozemku 239 m² 1862 m²
204 m²
Úžitková plocha 105 m² 886.56 m²

Kontaktujte

Matej Kubš

Matej Kubš

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku275 m²
Úžitková plocha204 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-117666 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.