Prenájom, administratívny priestor Bratislava Ružino...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: BA - Ružinov
450 m²
neuvedené
áno
čiastočne prerobený
nie
áno
prenájom - Kancelárie
1.000,- €/mes. CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

3303x zobrazená v zozname / 388x zobrazená detailne / 162x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom administratívny priestor s rozlohou 84 m2 na oplotenom pozemku 450 m2 v Bratislave v priemyselnej lokalite na Galvaniho ulici s viacúčelovým využitím.
CENA PRENÁJMU: 1.000€ mesačne bez energií. Na začiatku nájmu je potrebné uhradiť aj vratný depozit vo výške 2.000€ a odmenu pre RK vo výške mesačného nájmu.
Pozemok je rovinatý, oplotený, s uzamykateľnou bránou a asfaltovou prístupovou cestou. Na pozemku je postavená budova s jednou miestnosťou, sociálnym zariadením a kuchyňou. Budova je zateplená so šikmou strechou, napojená je na elektrinu, vodu zo studne a žumpu. Pri budove je priestor na parkovanie pre 3-4 autá. Za budovou je postavená plechová garáž s rozlohou cca 35 m2. Na pozemku sa nachádza aj altánok s terasou.
Pozemok sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite s vynikajúcim napojením na diaľnicu. ID ponuky: BA-66118

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha450 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky