PRENÁJOM: Administratívny priestor s priestranným pozemkom a samostatn

Štát.: Slovensko
Mesto.: Revúca
Lokalita.: Revúca
Ulica.: Jesenského
14 m²
prenájom - Kancelárie
7,- €/m2/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

2215x zobrazená v zozname / 239x zobrazená detailne / 239x zobrazená detailne tento mesiac

EŠTE STE SA VO SVOJOM PODNIKANÍ NEROZRÁSTLI?
HĽADÁTE MENŠÍ, DOBRE DOSTUPNÝ PRIESTOR S POZEMKOM ALEBO VONKAJŠÍMI SKLADOVÝMI PRIESTORMI?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka v polyfunkčnej budove v Revúcej do prenájmu administratívny priestor s parkovacími miestami, dvorom a možnosťou prenájmu skladových priestorov alebo pozemku.

PRIESTOR JE VOĽNÝ OD 1. 6. 2024



PREDMET PONUKY
Príjemný, kompletne zrekonštruovaný, administratívny priestor so samostatným vstupom, kuchynkou a WC (dostupné v budove).
Administratívny priestor je súčasťou polyfunkčnej budovy (obchod, byty, skladové priestory), so vstupom z dvora oploteného pozemku (1805 m2), ktorý je monitorovaný kamerovým systémom. Prístup do objektu je asfaltovou cestou a posuvnou, uzamykateľnou bránou, pričom je objekt dostupný bez časových obmedzení.
Rekonštrukcia priestoru bola realizovaná v roku 2022 v rozsahu: výmena okien za plastové, vytvorenie vstupu na terasu do južnej strany záhrady (v procese realizácie), výmena podláh, elektroinštalácií, vodovodných a kanalizačných rozvodov, osvetlenia (vrátane zníženia stropov), interiérové stierky, kuchynka
Samotná budova prešla čiastočnou rekonštrukciou (vstupné dvere, výmena okien na spoločných priestoroch za plastové, výmena vstupných dverí a i.). Pripravené je pokračovanie zateplením obvodového plášťa a i.
Vykurovanie budovy je zabezpečené ústredným kúrením centrálne (vlastná kotolňa).
V cene prenájmu sú zahrnuté náklady na spotrebu vody a vykurovanie.

V PRÍPADE ZÁUJMU SÚ K DISPOZÍCII NA PRENÁJOM ĎALŠIE PRIESTORY - SAMOSTANÉ SKLADY (HALY) A PRÍSTREŠOK NA PARKOVANIE (USKLADNENIE MATERIÁLU) VO DVORE, POZEMOK OKOLO BUDOVY (ZÁHRADA).

LOKALITA


Revúca patrí k malým okresným mestám s bohatou históriou a kompletnou občianskou vybavenosťou (ZŠ, MŠ, SŠ, Mestský úrad, Okresný úrad, banky, sieť obchodov a služieb, pošta, kostol, reštaurácie, pohostinstvá a i.) dobre dostupnou v centre mesta alebo na priľahlých sídliskách, či v zástavbe rodinných domov (do 10 min. pešej chôdze alebo autom).
Okrem občianskej vybavenosti je Revúca centrom menších i väčších firiem a je vynikajúcim východiskovým bodom pre rekreáciu v Národnom parku Muránska planina a pohoriach Stolických vrchov (cykloturistika, turistika, návšteva historických, kultúrnych pamiatok a prírodných zaujímavostí - múzeá, hrady, jaskyne a i.)
Revúca je okrem automobilovej dopravy dostupná vlakovou a autobusovou dopravou. V blízkosti polyfunkčnej budovy sa nachádza nákladná železničná stanica.

ODPORUČENIE MAKLÉRA


Administratívny priestor je milým zázemím pre kanceláriu, štúdio, ateliér, salón, schowroom s exteriérovou expozíciou...
Pekný, priestranný, oplotený, dvomi bránami prístupný pozemok so spevnenými plochami vytvára funkčné a estetické zázemie pre prácu a podnikanie v akomkoľvek ročnom období, dennom, či nočnom čase. Administratívny priestor môže nájomca spojiť s prenájmom skladových priestorov, či okolitého pozemku.

CENA


7,50 Eur/m2 bez DPH v prípade platcu DPH, prípade neplatcu DPH je cena konečná. V cene sú zahrnuté náklady na spotrebu vody a kúrenie.
Zálohové platby na el. energiu sa hradia samostatne, vo výške podľa zamerania činnosti nájomcu.
Pri prenájme sa hradí depozit vo výške 3 mesačného nájmu. Skladové priestory a pozemok dohodou.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha14 m²
Statusaktívne