Prídavkova ul.-Bývanie pod lesom- 953 m2 pozemok-Záh.Bystrica BA IV.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Lokalita.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Ulica.: Prídavkova
953 m²
verejný vodovod
áno
áno
predaj - Pozemky - bývanie
244.900,- €
256,98 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2765x zobrazená v zozname / 287x zobrazená detailne / 228x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality vám výhradne ponúka na predaj stavebný pozemok so všetkými IS na Prídavkovej ul. v Záhorskej Bystrici (BA IV.), ktorá patrí medzi najvyhľadávanejšie lokality najmä vďaka svojej polohe (ticho, príroda) a hlavne dobrej dostupnosti do Bratislavy.

!!! K pozemku je vyhotovený aktuálny ZNALECKÝ POSUDOK vo výške 297.000 eur ( + je vydané platné ÚZEMNOPLÁNOVACIE ROZHODNUTIE )

JE LEN MÁLO POZEMKOV, ktoré sa môžu pýšiť takými parametrami, ako má tento. Pozemok je umiestnený v rodinnej lokalite len 500m od lesa (5 min pešou chôdzou). Ako výhodu vnímam je aj jeho miernu svahovitosť. Vďaka nej pri správne premyslenej dispozícii domu získate pekné výhľady. Bývaním v tejto lokalite naplno, čerpáte výhody bývania mimo mestského ruchu, a zároveň vďaka polohe nie ste ochudobnený o výhody mesta. Napríklad také novopostavené nákupné centrum BORY máte vzdialené od pozemku len 9 min autom. Do centra Bratislavy sa dostanete do 20 min autom.
POZEMOK si zamiluje na prvý pohľad každý, kto hľadá SÚKROMIE, MILUJE PRÍRODU a TICHO, MÁ RÁD PRIESTOR, RÁD SI UŽÍVA NIČIM NERUŠENÉ VÝHĽADY a zároveň CHCE BÝVANIE S VYSOKÝM ŠTANDARDOM.
Táto ponuka sa jednoznačne radí k tým lukratívnejším spomedzi ostatných.

Parametre pozemku


Pozemok je svahovitý a je rozdelený na tri časti. Prvou časťou je príjazdova cesta, ktorá je priamo spojená s parcelou pozemku.
1. PRÍJAZDOVÁ CESTA : Šírka je 3,69 m a dĺžka ja 67,58 m
2. OTOČISKO : Šírka je 13,06 m a dľžka 8 m (dôležité pre kolaudáciu a prístup pre vozidlá záchranných zložiek)
3. POZEMOK PRE STAVBU : Šírka parcely kde sa napája príjazdová cesta je 13,12 m (na konci pozemku 13,58 m) a dľžka je na ľavej strane 62,31 m

!!! GRAFICKY ZNÁZORNENÚ METRÁŽ + PRESNÉ ROZMERY + ROZPIS PODIELOV + OSTATNÉ DETAILY pošlem na vyžiadanie do mailu.

Pred pozemkom sú k dispozícii všetky Inžinierske siete : Voda, El., Plyn, Kanalizácia a Optický internet.

Lokalita


Nachádzame sa v nádhernom prostredí na úpätí Malých Karpát a pritom sme stále v dosahu Hlavného mesta Bratislava. Príroda poskytuje množstvo príležitosti na turistiku, hubárčenie, prechádzky, bicykel a relax. Infraštruktúra v okolí poskytuje bezproblémový prístup ku občianskej vybavenosti (obchody, kaviarne, úrady, služby, školy, škôlky a pod.) Len 9 min od pozemku sa nachádza momentálne najmodernejšia nemocnica na Slovensku Bory P.Hospitals a Nákupné centrum BORY.
Záhorská Bystrica je plnohodnotná mestská časť Bratislavy aj s patričnou vybavenosťou. Jednotlivé výhody lokality vám rád predstavím osobne pri obhliadke.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

CENA: Na vyžiadanie u makléra


Aj vďaka našej novej službe dokážete kúpiť novú nehnuteľnosť skôr, ako predáte tú svoju.
Zistite viac informácií u makléra.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku953 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteblízko
Terénmierny svah

Vývoj ceny