Priestranný 2i s nádherným výhľadom, virtuálna prehliadka v inzeráte

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Lokalita.: Bratislava - Záhorská Bystrica
Ulica.: Bratislavská
68 m²
5
2
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
189.990,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

32816x zobrazená v zozname / 700x zobrazená detailne / 335x zobrazená detailne tento mesiac

BOND reality ponúka na predaj východne orientovaný byt s výhľadom na Malé Karpaty o výmere 68m2 nachádzajúci sa v novostavbe na Bratislavskej ulici na 5/5 posch. v populárnej Záhorskej Bystrici .
Byt s výbornou dispozíciou (viď situačný náčrt posledné foto a virtuálna prehliadka bytu na https://my.matterport.com/show/?m=AxHc8ddk36p ) tvorí: veľkorysá obývačka s kuchyňou a jedálenskou časťou s východom na balkón (8m2), spálňa s východom na balkón, vstupná hala s úložným priestorom, kúpeľňa s vaňou a pračkou, sam. WC a pivnica na poschodí.
Kompletne vybavený byt je pripravený na okamžité bývanie. V priamej blízkosti bytovky kompletná občianska vybavenosť a MHD.

Cena: 189.990€ + 18.000€ garážové miesto (nie je nutnou podmienkou predaja). V cene je už zahrnutá provízia ako aj kvalitný právny servis a správne poplatky.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha68 m²
Poschodie5
Počet izieb2
Statusaktívne
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Zariadeniezariadený
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky