Príjemný rodinný dom v dedinke Brieštie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Turčianske Teplice
Lokalita.: Brieštie
170 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

4568x zobrazená v zozname / 520x zobrazená detailne / 361x zobrazená detailne tento mesiac

B10 vám ponúka na predaj Rodinný dom


Radi by sme Vám predstavili tento krásny dvojpodlažný, priestranný rodinný dom na predaj v obci Brieštie. Jeho úžitková plocha je 170 m2. Nachádza sa pri potôčiku v tichej a pokojnej časti obce, čo Vám zaručuje maximálne súkromie a pohodlie.
Dom pozostáva z veľkorysej obývacej miestnosti s otvorenou kuchyňou, spálne, priestrennej detskej izby, pracovne a toalety kde nájdete sprchový kút a vaňu, taktiež WC. K dispozícii je tiež priestranná pivnica. V kuchyni, obývacej izbe a spálni je k dispozícii podlahové kúrenie, ktoré Vám zabezpečí teplo počas celého roka okrem toho su v celom dome samozrejme aj radiátory.
Dom bol postavený z kvalitných materiálov, ktoré zaručujú vysokú úroveň tepelnej a zvukovej izolácie, čo zabezpečuje nízke náklady na energie a tiché bývanie. Dom bol postavený v roku 1972 a v roku 2022 bol kompletne rekonštruovaný. Nová strecha, izolácia, zateplenie, obklady, stierky, nové vodovodné a elektrické rozvody. V izbách je plávajúca podlaha a v ostatných miestnostich dlažba, majiteľ nechal na poschodí pôvodné trámy ktoré revitalizoval, vytvárajú príjemný pocit domova. Dom je napojený na všetky IS okrem plynu. Kúrenie je zabezpečené elektrickým kotlom, ohrev teplej vody zabezpečuje aj solárny panel.
Na pozemku, ktorého výmera je cez 1700 m2, sa nachádza krásna drevenica a altánok, tiež krásna záhrada s možnosťou relaxácie a oddychu po náročnom dni.
Tento dom je ideálny pre rodiny, ktoré hľadajú kvalitné a pokojné bývanie v krásnej obci Brieštie
V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 

ID: 108158


Cena: dohodou 
Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Brieštiom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Brieštiom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421949.., uveďte číslo ponuky ZR-10...

Kontaktujte

Branislav Tomčány

Branislav Tomčány

+421949.. zobraziť +421949833900

B10 Slovensko, a.s.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

B10 Slovensko, a.s.

Sad na Studničkách 2E, Žilina 01001

0949.. zobraziť 0949833900 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha170 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-108158 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.