Úsporný nízkoenergetický 3 izbový byt 61, 6 m2 s balkónom - Dvorníky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Hlohovec
Lokalita.: Dvorníky
Ulica.: Dvorníky
61.6 m²
3
2
3
nie
nie
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
114.734,- €
Ponúknite vlastnú cenu

79745x zobrazená v zozname / 2024x zobrazená detailne / 348x zobrazená detailne tento mesiac

Dávame vám do pozornosti nové byty v troch moderných nízkych bytových domoch s tepelnými čerpadlami a rekuperáciou v projekte Pod Ráblom. Prvý bytový dom bude kolaudovaný už v máji 2024. K dispozícií sú najžiadanejšie jednoizbové, dvojizbové, ale i trojizbové byty.

Najväčší variant trojizbových bytov v bytovom dome disponuje úžitkovou plochou od 58,1 m2 + balkón o výmere 3,5 m2. Celková výmera tak spolu predstavuje 61,6 m2.

Z hľadiska dispozície byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby s výstupom na balkón spojenej s jedálňou a kuchyňou, samostatnej spálne, ďalšej izby a kúpeľne s WC.

Byty sa predávajú v troch štádiách výstavby.



Uvádzacia cena od 114.734€ je za 3-izbový byt v štádiu výstavby HOLOBYT. Finalizačné prvky (podlahy, interiérové dvere, sanita, obklady, kuchynská linka, a pod.) si sami vyberiete a dokončíme vám tak bývanie podľa vašich vlastných predstáv.

V štádiu výstavby ŠTANDARD - keramická dlažba, laminátové podlahy, interiérové dvere so zárubňami, obklady, sanita, maľovka, je stanovená cena od 118.734€.

V ponuke je tiež možnosť vybavenia NADŠTANDARD s kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi. Cena sa dokalkuluje podľa výberu použitých materiálov novými vlastníkmi.

Ďalšie zvýšenie komfortu bývania v bytovom dome umožňuje odkúpenie parkovacieho miesta, ktorého cena je stanovená na 4.800€. Cena pivničného priestoru o výmere 3 m2 je 2.880€.

Úpravy exteriéru a celého okolia doplní výsadba trávnika, drevín a okrasných rastlín. Samozrejmosťou je verejné osvetlenie a kamerový systém.

Energetický certifikát všetkých bytových domov dosiahne triedu A0. Všetky budú postavené z tehly, k úsporám energií výrazne prispeje systém rekuperácie vzduchu a podlahové vykurovanie celého bytu poháňané tepelným čerpadlom.

Obec Dvorníky ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. Lokalita Pod Ráblom je umiestnená v okrajovej časti obce v obklopení prírody s perfektnou dostupnosťou do okolitých miest Hlohovec, Sereď, Trnava, Nitra.

Súčasťou projektu Pod Ráblom je ponuka predaja 1 izbových, 2 izbových bytov a tiež 4 izbových rodinných domov s možnosťou rezervácie u nás.

Cena bytu je po podpise kúpnej zmluvy záväzná bez ohľadu na vývoj cien materiálov alebo inflácie.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín obhliadky alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte nás kontaktovať kedykoľvek 24/7 na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu vo Dvorníkách

Pozícia realitnej ponuky

114.734,- €
Cena nehnuteľnosti 95.000,- € 195.990,- €
61.6 m²
Celková rozloha 54.7 m² 78.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha61.6 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-03-0035 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny