Raj pre Rybárov a Oddych na Vode na Považí

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Horná Mariková
580 m²
22000 m²
16
pôvodný
predaj - Zvláštne nehnuteľnosti
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

15476x zobrazená v zozname / 1031x zobrazená detailne / 275x zobrazená detailne tento mesiac

V srdci malebnej Hornej Marikovej sa nachádza jedinečný areál, ktorý ponúka neopakovateľné príležitosti pre vášnivých rybárov a milovníkov prírody. Tento kúsok raja je teraz k dispozícii pre tých, ktorí túžia po spojení s prírodou.

Vlastnosti areálu:



Rybársky Raj: Srdcom areálu je malebný rybník o rozlohe 16,740 m², ktorý nie je len miestom pokojného rybolovu, ale aj zdrojom, na ktorý je možné čerpať fondy pre vodné hospodárstvo. Ideálny pre nadšených rybárov, ktorí túžia po vlastnej oáze pokoja.

Výmera okolitých pozemkov: K tomu všetkému patrí aj viac ako 2 hektáre okolitých pozemkov, ktoré rozširujú možnosti vytvorenia nových projektov, či už vo forme nových chat alebo chaletov, čím sa otvárajú dvere pre kreatívne využitie tohto nádherného kúsku prírody.

Zastavaná Plocha: Celková zastavaná plocha tohto raja na zemi činí 580 m², ponúkajúc vám dostatok priestoru na vytvorenie pohodlných a štýlových ubytovacích jednotiek alebo ďalších zariadení pre oddych.

Chaty pre oddych: V okolí rybníka sa nachádzajú útulné chaty v pôvodnom stave, ktoré ponúkajú ideálne miesto na oddych a únik z ruchu každodenného života. Tieto chaty môžu byť ďalej prenajímané, čo poskytuje príležitosť na získanie pravidelného príjmu.

Projektové možnosti: Areál ponúka možnosť rozšírenia a vytvorenia projektu chaletov. Môžete si predstaviť nové chalety ako súčasť rozsiahleho projektu, ktorý prinesie nový rozmer tejto idylickej oblasti.

Výhody Lokality:



Prírodný pokoj: Horná Marikova je známa svojou prírodnou krásou a pokojným prostredím. Tento areál je zárukou kvalitného života pre všetkých jeho obyvateľov.

Blízkosť mesta: Súčasná poloha ponúka ideálnu kombináciu pokojného života na vidieku a prístupu k výhodám mesta. Mesto je len krátkou jazdou autom, takže sa môžete ľahko pohybovať medzi mestským a vidieckym životom.

Pre viac informácií a prehliadku nás neváhajte kontaktovať. Tešíme sa na vašu návštevu :)

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku22000 m²
Zastavaná plocha580 m²
Celková rozloha38740 m²
Počet izieb16
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Strechapôvodná
Káblová televíziaáno
Prístupová cestaneupravená cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-42-4 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.