RD novostavba Ferčekovce, Sp.Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Predná Huta
156 m²
349 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
265.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2144x zobrazená v zozname / 189x zobrazená detailne / 189x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8283 - Ponúkame VÝBORNÚ PRÍLEŽITOSŤ NA MODERNÉ BÝVANIE V NOVOSTAVBE RODINNÉHO DOMU - BUNGALOVU S GARÁŽOU. Výstavba domu bude realizovaná v novovzniknutej lokalite na Ferčekovciach - IBV Predná huta v Spišskej Novej Vsi na pozemku s výmerou 349 m2. Projekt je po dopracovaní projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie. Výstavba bude realizovaná v priebehu 10 mesiacov od jari 2024.

PROJEKT DOMU je koncipovaný tak, aby v ňom boli zohľadnené všetky najdôležitejšie požiadavky modernej rodiny z hľadiska využitia a rozdelenia priestoru s väzbou na terasu a záhradu. Dom je riešený ako jednopodlažný objekt so šikmou valbovou strechou. Zastavaná plocha vrátane garáže je 156 m2. Ide o 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM S MODERNOU DISPOZÍCIOU - s obývacou miestnosťou prepojenou s kuchyňou a výstupom NA TERASU. Kuchyňa (11 m2) je presvetlená oknom smerom na ulicu, priestor umožňuje rôzne tvarové varianty - kuchyňa v tvare L alebo v tvare U s barovým sedením. Výhodou je určite aj príručná komora. V TROCH obytných miestnostiach je miesto pre vstavané šatníky, výhodou je výstup na terasu. Kúpelňa (7 m2) je riešená so sprchovacím kútom ako aj s vaňou. Za vstupom do domu s prístreškom je predsieň so šatníkovou stenou.

DOM JE RIEŠENÝ V ENERGETICKOM ŠTANDARDE A0 - t.j. ako domy s TAKMER NULOVOU POTREBOU ENERGIE. Vykurovanie bude zabezpečené elektrickým podlahovým vykurovaním v kombinácii s tepelným čerpadlom. Doplnkovým zdrojom energie bude aj krb v obývačke. Pri stavbe budú použité odskúšané kvalitné stavebné materiály a riešenia. Vedľa domu bude prístrešok na parkovanie auta. Domy sa ponúkajú v štandarde HOLODOM - bez finálnych povrchov, kuchyne a sanity. Možná dohoda aj na celkovej dodávke na kľúč. Akékoľvek individuálne požiadavky na menšie stavebné úpravy či zmeny môžu byť vopred zapracované.

Informácia o cene v RK.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Spišskej Novej Vsi na ulici Predná Huta

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Spišskej Novej Vsi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-83...

Pozícia realitnej ponuky

265.000,- €
Cena nehnuteľnosti 49.900,- € 390.000,- €
349 m²
Rozloha pozemku 333 m² 2434 m²
156 m²
Zastavaná plocha 49 m² 334 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku349 m²
Zastavaná plocha156 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8327 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.