Rodinný dom (827 m2), Kozí vrch, Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Tehelná
125 m²
827 m²
predaj - Rodinný dom
190.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6719x zobrazená v zozname / 743x zobrazená detailne / 410x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8271 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ RODINNÝ DOM S VEĽKOU ZÁHRADOU nachádzajúci sa Spišskej Novej Vsi, ul. Tehelná, časť Kozí vrch. Samostatne stojaci dom sa nachádza na pozemku s celkovou výmerou 827 m2. Rodinný dom je osadený na rovinatom pozemku, s orientáciou východ-západ, pozemok a záhrada je presvetlenná, slnečná počas celého dňa.

Dom je dvojpodlažný, kompletne podpivničený, s plochou strechou, krytina plech. Je murovanej konštrukcie, z kvádra, priečky tehlové, kolaudovaný bol v roku 1976. Zastavaná plocha domu je 125 m2. Dom predstavuje vynikajúcu príležitosť pre DVOJGENERAČNÉ BÝVANIE neďaleko centra mesta. V dome sa nachádzajú 2 dispozične skoro rovnako riešené 3-izbové byty.

Za hlavným vstupom do domu sa nachádza zádverie so schodiskom, ktoré umožňuje aj samostatný prístup na poschodie. Na prízemí je veľká hala, z ktorej je vstup do 3 obytných miestností, kuchyne so špajzou, jedálne výstupom na balkón, kúpeľne s vaňou, samostatné WC. Na poschodí sa nachádza hala s výstupom na terasu, 3 obytné miestnosti, kuchyňa so špajzou a jedálňou, kúpeľna s WC. V suteréne je GARÁŽ, technická miestnosť s plynovým kotlom, komora, ďalšie miestnosti na skladovanie s dostatkom odkladacieho priestoru.

Dom má napojenie na všetky inžinerske siete (elektrina, plyn, vodovod, kanalizáciu). Nemá spracovaný energetický certifikát. Vykurovanie domu je riešené ako ústredné, zabezpečené plynovým kotlom. Dom je v pôvodnom zachovalom stave. Za domom je hospodárska budova s letnou kuchyňou, skleník. Na pozemku za domom je vlastná kopaná STUDŇA.

VÝHODOU JE VEĽKÁ ROVINATÁ ZÁHRADA, DOSTATOK PRIESTORU NA BÝVANIE ALE AJ MIESTO NA SEBAREALIZÁCIU (DIELŇA). KONŠTRUKČNÉ RIEŠENIE DOMU UMOŽŇUJE ZMENY VNÚTORNEJ DISPOZÍCIE DOMU PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Spišskej Novej Vsi na ulici Tehelná

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Spišskej Novej Vsi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-83...

Pozícia realitnej ponuky

190.000,- €
Cena nehnuteľnosti 49.900,- € 390.000,- €
827 m²
Rozloha pozemku 333 m² 2434 m²
125 m²
Zastavaná plocha 49 m² 334 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku827 m²
Zastavaná plocha125 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8365 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.