Rekreačná chata pri potoku s pozemkom 1074 m2 - Stará Myjava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Stará Myjava
50 m²
1074 m²
2
2
nedokončený
verejný vodovod
nie
230/400V
predaj - Chata - Novostavba
57.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

23011x zobrazená v zozname / 1714x zobrazená detailne / 368x zobrazená detailne tento mesiac

177156 - V prekrásnom prostredí myjavských kopaníc v obci Stará Myjava ponúkame na predaj dvojpodlažnú murovanú rekreačnú chatu s úžitkovou plochou 50m2, postavenú na krásnom mierne svahovitom pozemku obdĺžnikového tvaru o výmere až 1074 m2, so šírkou cca 15 m a dĺžkou cca 70 m. Chata nie je podpivničená. Zadnú časť pozemku lemuje potok Myjava.
Dispozičné riešenie : PRÍZEMIE: obývacia miestnosť s kuchynským kútom, drevené schodisko z tvrdého dreva a kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC. Kuchynská linka je s nerezovým drezom, práčkou, elektrickým sporákom s digestorom, chladničkou s mrazničkou a mikrovlnkou. PODKROVIE: jedna väčšia izba s elektrickým bojlerom. Pred chatou je malá terasa. Za chatou je záhradný domček na náradie a drevený prístrešok, slúžiaci ako úložný priestor na drevo.
Chata je postavená z porobetónových tvárnic Porfix na betónovom základe ako rekonštrukcia z hospodárskej budovy. Strop v prízemí je drevený, trámový, strop v podkroví je zo sadrokartónu. Strešná konštrukcia je drevená sedlová s vikierom, strešný plášť tvorí betónová krytina s klampiarskymi konštrukciami. Vonkajšiu úpravu fasády je ešte treba dokončiť. Podlahy sú v prízemí z plávajúcej podlahy a keramickej dlažby, v podkroví je lakovaná dlážkovica. Vykurovanie je možné krbovými kachľami v prízemí, vyvedenými do murovaného komína. Ohrev TÚV je elektrickým zásobníkovým ohrievačom /bojlerom/ v podkroví. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom so žalúziami, vchodové dvere sú plastové, dvere do kúpeľne sú drevené s drevenou obložkovou zárubňou. Vnútorné omietky sú vápenocementové.
Chata je napojená na obecný vodovod s vodomernou šachtou, elektrinu privedenú vlastnou podzemnou prípojkou na verejnú elektrickú sieť 220/380V, kanalizácia je do žumpy.
K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta s bezproblémovým parkovaním. Chata sa nachádza v tichej lokalite asi 1 km od centra obce. V obci Stará Myjava sa nachádza predajňa potravín, reštaurácia, materská škola, základná škola, kultúrny dom, lyžiarske stredisko SKILAND. Autobusová zastávka je vzdialená 400 m. V blízkosti je rozsiahly les, vhodný na horskú cyklistiku, hubárčenie alebo turistiku.

Cena: 57.900€


Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na telefónom čísle alebo na e-mail adrese
V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.
Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasného konštrukčného vyhotovenia a vybavenia domu je možné predpokladať zatriedenie do energetickej triedy "C"
Ďalších viac ako 500 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk
Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.
Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

57.900,- €
Cena nehnuteľnosti 57.900,- € 99.900,- €
1074 m²
Rozloha pozemku 600 m² 1074 m²
50 m²
Zastavaná plocha 50 m² 60 m²
50 m²
Celková rozloha 50 m² 600 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1074 m²
Zastavaná plocha50 m²
Celková rozloha50 m²
Počet poschodí2
Počet izieb2
Stavnedokončený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicanie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zPorotherm
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-189521 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Mohlo by vás tiež zaujímať