Rekreačná nehnuteľnosť pri gemerskej obci Ochtiná

Prečítajte si viac o lokalite
Rožňava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Rožňava
Lokalita.: Rožňava
77 m²
438 m²
predaj - Chata
55.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1514x zobrazená v zozname / 268x zobrazená detailne / 268x zobrazená detailne tento mesiac

Malý, avšak útulný domček sa nachádza na tichom mieste, v podstate na polosamote pri gemerskej obci Ochtiná. Jedná sa o bývalý strážny železničný domček, ktorý úž roky slúži ako rekreačná nehnuteľnosť. V dome sa na prízemí nachádza jedna izba, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou a predsieň. V podkroví, ktoré je prístupné po vonkajšom kovovom schodisku je jedna väčšia spálňa. Nehnuteľnosť prešla viacerými rekonštrukciami, pri ktorých sa vymenil krov a strešná krytina, rozvody elektriny, vyriešila sa filtrácia vody z vlastnej studne a podobne. Domček obklopuje síce neveľký avšak pekný pozemok na ktorom okrem drevárne stojí ešte útulný altánok na príjemne posedenia v záhrade. Nehnuteľnosť sa predáva so zariadením (vrátane kuchynskej linky Ikea, sušičky a práčky) a je ideálna na rekreačné využitie, ako aj na celoročné bývanie pre niekoho, kto hľadá ticho, kľud a pohodu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Rožňave

Inzerovaný chatu v Rožňave v cene 55.000,- € je o 33.587 € lacnejší ako je priemerná cena chaty a chalupy v Rožňave. Rozloha je o 49 metrov menšia ako je priemerná rozloha chaty a chalupy v Rožňave.

Pozícia realitnej ponuky

55.000,- €
Cena nehnuteľnosti 30.000,- € 285.000,- €
438 m²
Rozloha pozemku 438 m² 11882 m²
77 m²
Úžitková plocha 13 m² 250 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku438 m²
Úžitková plocha77 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288862287348 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.