REŠTAURÁCIA s UBYTOVANÍM, POZEMOK 1123m2, BORSKÝ MIKULÁŠ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Borský Mikuláš
Ulica.: Zemanská
predaj - Hotely a penzióny
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

27915x zobrazená v zozname / 2132x zobrazená detailne / 321x zobrazená detailne tento mesiac

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ / v exkluzívnom zastúpení klienta ponúkame na predaj polyfunkčný objekt so zabehnutou a fungujúcu reštauráciou, s ubytovaním v bytových jednotkách, výbornými možnosťami parkovania a vlastným pozemkom. Objekt je dobre dispozične riešený, čo umožňuje organizovanie viacerých akcií nezávisle od seba. K dispozícii je kompletne zariadený, vrátane inventára a gastro zariadenia. Ponuka je vhodná aj pre šikovných investorov, na základe ÚPI je možnosť polyfunkčný objekt prerobiť na bytový dom.

POZOR !!! REŠTAURÁCIA aj POHOSTINSTVO JE NAĎALEJ OTVORENÉ A POSKYTUJE VŠETKY PONÚKANÉ SLUŽBY - STRAVOVANIE, SÚKROMNÉ OSLAVY, UBYTOVANIE.

● celková výmera pozemku 1 123m2 + možnosť odkúpenia priľahlého pozemku 400m2
● bezbariérový vstup do reštaurácie, prístup do objektu je aj zo zadnej časti dvora, kde sú taktiež parkovacie miesta
● dvojpodlažná, čiastočne podpivničená budova s prípravou na zobytnenie podkrovia
● objekt je zabezpečený kamerovým systémom a alarmom
● dobré možnosti parkovania hneď pri vstup do objektu, v prípade potreby je možné objekt rozšíriť, pristaviť

Objekt pozostáva z týchto častí:


POHOSTINSTVO – 70 miest, v r. 2018 rekonštrukcia interiéru, drevený strop, štýlové dvere z masívu, v r. 2020 inštalovaná kvalitná vzduchotechnika (profi odsávanie), lavice a stoly z masívu, barový pult, nerezový pult s umývadlom, nové toalety vo vysokom štandarde, TV pripojenie, ozvučenie
REŠTAURÁCIA – 60 miest, v prípade súkromnej akcie kapacita 80 miest, stoly, stoličky, nový strop s bodovým osvetlením, nová podlaha, vstup z pohostinstva aj z vonku, zadnej časti dvora, samostatné toalety,
ZASTREŠENÁ TERASA – 120 miest, kuchynský kút s veľkým grilom, drevené lavice a stoly, ozvučenie, prístup z pohostinstva aj z vonku
PIVNICA– vstup z pohostinstva, začatá rekonštrukcia na vínnu pivnicu ( štýlový obklad z tehličiek ), predpokladaná kapacita cca 25 miest, sklad
VONKAJŠIA (letná) TERASA- 40 miest, drevené lavice, stoly, zámková dlažba
VONKAJŠÍ DETSKÝ KÚTIK – bezpečne oddelené plotom, drevené preliezačky, domček, húpačky, detský návštevník ocení, že nemusí sedieť za stolom
ZÁZEMIE – kompletne zariadená kuchyňa, šatňa pre personál, sklad, prípravovňa, miestnosť na umývanie riadu, kotolňa,
UBYTOVANIE – na prvom podlaží so samostatným vstupom, dispozíciu nájdete v priloženom pôdoryse: chodba, 4x izba s kúpeľňou, 1x veľký trojizbový byt ,miestnosť pre upratovačky, vstup do podkrovia ( príprava na zobytnenie)

Doplňujúce informácie:


● nové rozvody kúrenia v medi, vykurovanie plynové etážové, nové rozvody elektriky
● v r. 2004 urobená nadstavba a prístavba, kompletne nová strecha
● oplotený pozemok, kovaná brána, pozemok vydláždený zámkovou dlažbou

Obľúbená reštaurácia so stabilnou klientelou a ubytovacie zariadenie, ktoré je počas celého roka obsadené zaručuje okamžitý zárobok. Možnosť usporadúvania rodinných osláv a spoločenských akcií. Reštaurácia ponúka denné menu, v letných mesiacoch je vonkajšia terasa zaplnená pre ponúkané grilované špeciality. Obľúbená obec na Záhorí je v letných mesiacoch cieľom cykloturistov, ktorí sa tu v hojnom počte zastavujú na občerstvenie.
Tento objekt je stvorený pre vaše nové podnikanie v gastro odvetví s možnosťou ubytovania hostí, organizovania spoločenských akcií.

© AVORY Realitné Centrum - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum
Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér . Ak máte záujem o dohodnutie obhliadky tohto objektu, prípadne viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , prostredníctvom soc. sietí, informácie non- stop mailom:

Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií, celý proces je plynulý, bezpečný a bez starostí. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen ZRKS.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-051 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.