REWIN I 4 izbový radový rodinný dom v tichej časti obce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
168 m²
4
predaj - Rodinný dom
244.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2104x zobrazená v zozname / 189x zobrazená detailne / 189x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj rodinný dom, ktorý je súčasťou trojdomu, situovaný v tichej slepej ulici v lokalite Most pri Bratislave, v okrese Senec.
Tento dom je ideálna voľba pre rodiny, ktoré preferujú pokojné a bezpečné prostredie.

Dom disponuje útulnou a premyslenou dispozíciou, ktorá zahŕňa tri samostatné spálne a kúpeľňu s vaňou na poschodí, zatiaľ čo na prízemí nájdete predsieň, samostatnú toaletu, komoru/technickú miestnosť a kuchyňu prepojenú s obývačkou, ktorá má výstup na terasu.

Toto komfortné bývanie je podporované moderným vybavením, kde kúrenie je zabezpečené prostredníctvom radiátorov napojených na plynový kotol, čo zaisťuje účinné a ekonomické vykurovanie. Kuchyňa je kompletné vybavená vrátane všetkých spotrebičov, čo znamená, že nový majiteľ nemusí riešiť žiadne ďalšie investície.

Dom bol skolaudovaný v roku 2010, čo zaručuje jeho kvalitu a bezproblémový chod. Strecha pokrytá škridlami poskytuje spoľahlivú ochranu pred poveternostnými vplyvmi.

Zastavaná plocha domu je 66m2 pričom úžitková predstavuje 105,87m2. Celková výmera pozemku vrátane domu je 168m2.

Lokalita Most pri Bratislave - okres Senec je ideálnym miestom na život, s dostatkom zelene, dobrým spojením do Bratislavy a okolia a prítomnosťou všetkej potrebnej infraštruktúry vrátane škôl, obchodov a zdravotných zariadení. Slepá ulica a tichá časť tejto lokality zabezpečujú pokojné a bezpečné bývanie pre celú rodinu. Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií či obhliadku.

Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene !!!

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha168 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanievonkajšie
Zateplený objektáno
Oknáplastové