REWIN I Priestranný 2, 5 izbový byt v obľúbenej časti Ružinova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Sklenárova
53.91 m²
zvýšené prízemie
2
po rekonštrukcii
áno
predaj - 2-izbový byt
179.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

4847x zobrazená v zozname / 454x zobrazená detailne / 218x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám exkluzívne ponúka na predaj poctivý, priestranný 2,5 izbový byt v obľúbenej časti Ružinova - Nivy.

Byt sa nachádza na zvýšenom podlaží zo siedmych v bytovom dome kolaudovanom v roku 1961. Disponuje výmerou m2 z čoho obytná plocha predstavuje 57,37m2 + pivničná kobka (3,46m2).
Bytový dom je vrátane strechy revitalizovaný a kompletne zateplený, byt je po staršej ale kompletnej rekonštrukcii.

Dispozícia:



Po vstupe do bytu sa nachádzame v predsieni kde nájdeme priestrannú roll door skriňu. Priamym vstupom sa z predsiene dostaneme do samostatnej kuchyne. Šikovné gazdinky ocenia kuchynskú linku vyrobenú na mieru pričom tu nájdu kvalitné spotrebiče a dostatok úložného priestoru.
Z predsiene sa ďalej po pravej strane vchádza do centrálnej časti bytu - obývacej miestnosti. Z nej sa ďalej chodbou dostaneme do samostatnej, nepriechodnej spálne Z chodby sa taktiež vchádza do kúpelne s vaňou a toaletou.

Tento príjemný byt vás očarí svojim potenciálom a množstvom výhod ktoré prináša. Predáva sa zariadený a je bez nutných investícii.

Lokalita:



Ružinov je známy svojím kvalitným a tichým bývaním v obklopení zelene a parkov, mimo klasického ruchu a zároveň svojou blízkosťou do centra mesta. Lokalita má bezprostrednú kompletnú občiansku vybavenosť - obchody ako TESCO a LIDL, detské a workoutové ihriská, parky, služby, pošta, školy a škôlky, reštaurácie, nemocnica, pešia dostupnosť k MHD. Poteší vás aj výborné dopravné napojenie do centra mesta a z mesta na obchvat. V tejto lokalite spoľahlivo funguje celomestský parkovací PAAS systém.

Odporúčnie makléra:



Šikovný byt po príjemnej a vkusnej rekonštrukcii vhodný pre jednotlivca, pár aj rodinu. Vďaka svojej strategickej polohe je vhodný aj ako investičná nehnuteľnosť pričom by som spomenula obľúbenú a poctivú dispozíciu ktorá budúcemu majiteľovi umožnuje dispozičnú zmenu a možnosť byt prerobiť na 3 izbový s dvoma samostatnými nepriechodnými spálňami.
Jednoznačne odporúčam tento byt vidieť a zažiť atmosféru tohto miesta na živo!

PRI RÝCHLOM JEDNANÍ MOŽNÁ DOHODA NA CENE!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha57.37 m²
Úžitková plocha53.91 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky