- REZERVOVANÉ - KRÁSNY 3-IZBOVÝ BYT NA LOMNICKEJ ULICI

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra - Chrenová
Ulica.: Lomnická
78 m²
3
1
3
úplne prerobený
nie
predaj - 3-izbový byt
168.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

30263x zobrazená v zozname / 1590x zobrazená detailne / 318x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária FGI Vám z poverenia majiteľa ponúka na predaj dizajnový – jedinečne zrekonštruovaný, kompletne zariadený, luxusný 3-izbový byt v srdci sídliska Chrenová.

Byt sa nachádza na prvom poschodí z troch.



DISPOZÍCIA :

Úžitková plocha bytu je 78m2 a pozostáva zo vstupnej chodby vybavenej vstavaným botníkom so sedením a skriňou, veľkej obývačky spojenej s kuchyňou, 2 x spálňa (resp. jedna spálňa sa môže používať aj ako detská izba ), kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom, samostatného WC s bidetom.


Z obývačky je prístup na balkón s úžasným výhľadom.

Bytový dom sa nachádza v bezprostrednej blízkosti Atletického štadióna , cca 5 min chôdze od OC Centro Nitra a od OC MAX vo vyhľadávanej lokalite mestskej s výbornými možnosťami prechádzok v okolí a s výbornou dopravnou dostupnosťou do centra mesta a na diaľničný obchvat.

VYBAVENIE


Byt je kompletne zariadený (vrátane TV, internetu a elektrospotrebičov).
K vybaveniu bytu okrem iného patrí aj podlahové kúrenie v kúpeľni a klimatizácia.


Byt prešiel absolútne kompletnou rekonštrukciou s ohľadom na detail.
Rekonštruovalo sa skutočne všetko vrátane úplne nových plastových okien, radiátorov, rozvodov elektriny, vody, odpadu, nové sú aj vchodové bezpečnostné dvere, kvalitné interiérové dvere na mieru.

Celý byt je samozrejme na novo omietnutý, vystierkovaný a vymaľovaný.

Čerešničkou bytu je krásna kuchynská linka s LED podsvietením a vstavanými spotrebičmi. Kuchynská linka je vybavená vstavanou umývačkou riadu (60cm), vstavanou práčkou, teplovzdušnou rúrou a integrovaným digestorom.


Celý byt je zároveň vybavený svietidlami integrovanými v znížených stropoch

Obrovskou výhodou bytu je aj fakt, že je veľmi slnečný no napriek tomu ani v lete netreba klimatizáciu, nakoľko mu tienia krásne zelené stromy v jeho tesnej blízkosti.

Byt je zároveň úplne tichý, nakoľko sa pri ňom nenachádza žiadna rušná ulica. Nehnuteľnosť je situovaná v jednej z najlepších lokalít kde nájdete skutočne všetko.

V tesnej blízkosti bytu je aj škola a škôlka. Pri tejto nehnuteľnosti auto prakticky nebudete potrebovať. K bytu prislúcha aj veľká murovaná pivnica o výmere cca 4m2.


Táto nehnuteľnosť je ideálna pre niekoho kto chce bývať v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou, na skok do centra mesta a bez nutnosti taxikárčenia detí a strácania drahocenného času v zápchach. S parkovaním v bezprostrednej blízkosti nie je nikdy problém.





LOKALITA


Zabývaná lokalita ponúka majiteľovi komfortné bývanie bez nutnosti používania auta. MHD zástavky, školy, škôlky, potraviny, kaviarne, reštaurácie, pošta, nákupné centrum Retro, to všetko nájdete v pešej vzdialenosti od domu.

ČO NÁS ZAUJALO?


■ výborná dispozícia
■ výhodná poloha

CENA


168.000,- Eur
Cena zahŕňa províziu realitnej kancelárie, náklady za právny servis zabezpečený
advokátskou kanceláriou, úhradu poplatkov na katastri, ponuku možnosti financovať kúpu
prostredníctvom hypotekárneho úveru a realitné poradenstvo.
Chcete sa dozvedieť viac? Zavolajte mi, rada Vám odpoviem na Vaše otázky.



CENA

a DOPLŇUJÚCE INFO:

Mesačné náklady pri 3 osobách predstavujú cca 200€ + TV a internet. Byt sa predáva kompletne zariadený ako na obrázkoch.




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Nitre - Chrenovej na ulici Lomnická

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Lomnická v Nitre - Chrenovej v cene 168.000,- € je o 8.652 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Nitre - Chrenovej. Rozloha je o 1 meter väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Nitre - Chrenovej. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 trojizbových bytov v Nitre - Chrenovej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-88...

Pozícia realitnej ponuky

168.000,- €
Cena nehnuteľnosti 104.980,- € 352.000,- €
78 m²
Celková rozloha 63.5 m² 110 m²
78 m²
Úžitková plocha 61 m² 154.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha78 m²
Úžitková plocha78 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusrezervované
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-88 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny