NA PREDAJ - 1 - IZB.BYT, SENICA - CENTRUM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Nám. Oslobodenia
36 m²
6
2
1
čiastočne prerobený
predaj - 1-izbový byt
68.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7521x zobrazená v zozname / 819x zobrazená detailne / 267x zobrazená detailne tento mesiac

Byt v centre mesta s oknami orientovanými do tichého vnútrobloku na slnečnú západnú stranu. Pokojné bývanie odkiaľ máte všade na skok. Výborná dispozícia - možnosť vytvorenia kuchyne s obývacou izbou a samostatnej spálne.

EXKLUZÍVNE v AVORY Realitné Centrum ponúkame na predaj 1 - izbový byt v centre mesta Senica. Nachádza sa v zateplenom bytovom dome, s udržiavanými spoločnými priestormi . Auto zaparkujete priamo pri dome, za domom vo vnútrobloku sa nachádza detské ihrisko a trávnatá plocha s lavičkami. Správna voľba pre pár, mladú rodinu, jednotlivca či seniorov.

Na byte sú osadené plastové okná, na ktorých bolo v r. 2022 vymenené tesnenie, osadené nové žalúzie a sieťky. V r. 2009 bola rekonštruovaná kúpeľňa, vymurované bytové jadro, osadená podlaha na chodbe a kuchyni.

• podlahová plocha bytu 36 ,58m2 + latková pivnica v suteréne
• poschodie 2/6 s výťahom
• vymenené stupačky
• dispozícia: predsieň, veľká kuchyňa, izba, kúpeľňa s WC, pivnica v suteréne
• okná orientované na západnú stranu
• optický internet
• mesačné zálohové platby pre správcu Službyt 109€ + elektrika 18€ + plyn 15€/štvrťročne

Čistý, svetlý byt za priaznivú cenu, ktorý je možné ihneď užívať. V bytovom dome majú veľmi dobré susedské vzťahy, spoločné priestory sú udržiavané, čisté, otváranie vstupných dverí na elektronického bytového vrátnika. Veľkou výhodou sú nízke mesačné náklady na bývanie a poloha bytového domu. Množstvo služieb, úrady, obchody v pešej dostupnosti.

Túto ponuku nájdete výhradne v AVORY Realitné Centrum . © AVORY Realitné Centrum - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.
Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici. Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu. Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Prevediem Vás cestou k vášmu novému domovu odborným, moderným a transparentným spôsobom. Teším sa na spoluprácu.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Senici na ulici Nám. Oslobodenia

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Nám. Oslobodenia v Senici v cene 68.990,- € je o 8.022 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Senici. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Senici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 1-izbového bytu v Senici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908.., uveďte číslo ponuky ZR-10...

Pozícia realitnej ponuky

68.990,- €
Cena nehnuteľnosti 66.500,- € 82.990,- €
38 m²
Celková rozloha 32 m² 38 m²
36 m²
Úžitková plocha 32.6 m² 36 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha38 m²
Úžitková plocha36 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Balkónnie
Postavené zpanel
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-101 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny