REZERVOVANÉ!! Pozemok na výstavbu domu priamo v náručí prírody

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trebišov
Lokalita.: Malé Ozorovce
Ulica.: Lesná
1066 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

2459x zobrazená v zozname / 239x zobrazená detailne / 239x zobrazená detailne tento mesiac

„Môžete mať viac ako jeden domov. Svoje korene si môžete nosiť so sebou a rozhodnúť sa, kde budú rásť.“ – Henning Mankell

Zháňate pozemok pre výstavbu domu? Máme ho.


Pozemok v Malých Ozorovciach rozprestierajúci sa v náručí prírody Východoslovenskej nížiny a pahorkatiny juhovýchodných výbežkov Slanských vrchov .
Miesto pre váš vysnívaný rodinný dom je na samom konci ulice, je ideálom bývania v lokalite s dosahom pre pokoj a oddych v blízkej prírode, športové aktivity a množstvo možností na rekreáciu v blízkosti rozsiahlych lesov.

Výborný východiskový bod - do Košíc 40 km,


- do Sečoviec 4 km,
- do Trebišova 15 km.
Jeho rozloha je 1066 m2, v blízkosti pri pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete. Pozemok má nepravidelný tvar, je rovinatý, z malej časti mierny svah. Orientácia pozemku je sever - juh. Šírku má 26 m a dĺžku 57 m.
https://www.youtube.com/shorts/dW_5olPYnIo

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmlúv, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.
V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na telefónnom čísle .

Cena v RK

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1066 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetnie
Inžinierske sieteblízko
Káblová televízianie
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta