REZERVOVANÉ!!!TUreality ponúka na predaj rodinný dom, Poprad

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Poprad
700 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
199.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15894x zobrazená v zozname / 1392x zobrazená detailne / 333x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám ponúka na predaj rodinný dom v lukratívnej mestskej časti Popradu. Predtým, ako budete pokračovať, sa prejdite po nehnuteľnosti a pozrite si našu vizualizáciu.

kliknite tu: https://youtu.be/k2eKY9InXfc

Rodinný dom je v pôvodnom stave. Pozostáva z dvoch podlaží a pivnice. Dispozične ponúka niekoľko možností na rekonštrukciu na moderný rodinný dom. Aktuálne sa na prízemí nachádza veľká kuchyňa a 2 izby, kúpelňa, na poschodí 2 spálne a kúpelňa. Je pripojený na všetky inžinierske siete, kúrenie je aktuálne riešené plynovým kotlom. Na pozemku sa nachádza záhradný domček pre odkladanie záhradného náradia. Pozemok je mierne svahovitý, ale je upravený. Orientácia domu je na juh. Energetický certifikát nebol dodaný. Poloha aj dispozícia domu je skvelá voľba pre rodinu, ktorá chce bývať na dedine, ale zároveň chce užívať výhody mesta. Zaujala Vás táto ponuka? pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na alebo na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Popradi

Pozícia realitnej ponuky

199.000,- €
Cena nehnuteľnosti 30.250,- € 590.000,- €
700 m²
Rozloha pozemku 137 m² 1287 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku700 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51738 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny