REZERVOVANÝ - TOP prevádzkový areál 2500 m², Strojnícka (Širpo) Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Strojnícka
727 m²
2500 m²
predaj - Budova
Cena v RK +DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

7131x zobrazená v zozname / 577x zobrazená detailne / 308x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte v Prešove ideálny prevádzkový areál vhodný pre obchod, sklad, administratívu či výrobu?

PROFI REALITY SABOL exkluzívne ponúka na PREDAJ PREVÁDZKOVÝ AREÁL s pozemkom 2500 m² a budovou 730 m² v priemyselnom obvode Prešov, Nižná Šebastová na Strojníckej ulici - ŠIRPO

Nehnuteľnosť je možné prispôsobiť pre akúkoľvek formu podnikania a dostatočný pozemok s TOP prístupom možnosti ešte znásobuje. Poskytne Vašej firme priestor pre rozvoj, pri nízkych prevádzkových nákladoch. Lokalita podlieha regulatívu RL D.1 Plochy pre priemyselnú výrobu a sklady, občiansku vybavenosť, veľkoobchod, maloobchod, dočasné ubytovanie ... Aktuálnu UPI poskytneme.

Skladba areálu:


• Areál tvorí rovinatý, oplotený pozemok o celkovej rozlohe 2500 m2 v tvare obdĺžnika, z toho cca 730 m2 tvorí zastavaná plocha budovou
• Budova je jednopodlažná a rozdelená na 2x samostatný byt (vhodné pre administratívu), sklad a prevádzka (aktuálne v prenájme s 3M výp. dobou) - dispozícia viď pôdorys
• Prevádzková budova je zateplená s nízkymi nákladmi vďaka ČOV, fotovoltaike a 2 vlastným studniam
• Areál má vyriešené kompletné prevádzkové média vrátane vody, ČOV, plynu i internetu, dokonca kotol na tuhé palivo s 2x 2000L akumulačnými nádobami.
• Sklad je vhodný na manipuláciu s el. paletovým vozíkom a je možné si do skladu prispôsobiť vstupy akokoľvek vďaka pilierovej konštrukcii.

Ostatné informácie:


• Predmet predaja je situovaný v blízkosti jedálne i zastávky MHD veľmi ľahko dostupný aj pre kamióny
• Súčasťou predaja je aj spoluvlastnícky podiel na prístupovej, vnútro-areálovej asfaltovej ceste, no prístupný je aj z mestskej cesty (ul. Družstevná) pozdĺž celého pozemku.

CENA: DOHODOU, kúpa možná v celku alebo polovica. Financovanie úverom alebo vlastnými zdrojmi.

KONTAKT: /



ID: SV113KOPEx

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja budovy v Prešove na ulici Strojnícka

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2500 m²
Zastavaná plocha727 m²
Celková rozloha2500 m²
Vlastníctvofiremné
Statusrezervované
Postavené zdrevostavba
Zateplený objektáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SV113KOPEx ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.