+REZEVOVANE+ MODERNÝ 1 – IZBOVÝ BYT NA CHRENOVEJ – ŠTIAVNICKÁ ULICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra - Chrenová
Ulica.: Štiavnická
37 m²
3
3
1
po rekonštrukcii
nie
predaj - 1-izbový byt
99.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

10422x zobrazená v zozname / 1158x zobrazená detailne / 340x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária FGI Vám z poverenia majiteľa EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 1-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite v Nitre na Chrenovej na Štiavnickej ulici .

Byt je so samostatnou kuchyňou so sedačkou a jedálenským kútikom.

Rozloha bytu je 37 m2. K bytu prislúcha pivnica v suteréne domu.

Nehnuteľnosť sa nachádza sa na 3. poschodí v 3 poschodovom bytovom dome bez výťahu.

Byt je orientovaný na východnú stranu. Prešiel kompletnou rekonštrukciou pred siedmimi rokmi : boli vymenené všetky okná za plastové, bola urobená nová elektroinštalácia, vodoinštalácia, zrekonštruovaná kúpeľňu s WC, kuchynská linka, vstavaná skriňa v spálňovej časti (úložný priestor).

Byt pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej je vstup do murovanej kúpeľne so sprchovým kútom spolu s WC, ďalej do kuchyne spojenej s dennou časťou a do samostatnej spálne – nočnej časti bytu.

Bytový dom je v dobrom technickom stave. OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - kompletná občianska vybavenosť, obchody a služby, zdravotné stredisko, zástavky MHD, školy, škôlky, detské ihriská, veľa zelene - výborná dopravná dostupnosť.

Predáva sa kompletne zariadený (tak ako ho vidíte na fotkách). Je vhodný ako útulný nový domov pre jednotlivca, pár, prípadne aj ako investícia. Parkovanie je dostupné v blízkosti bytového domu z oboch strán.

Cena bytu je 99.900EUR - vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK.

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.

PÁR SLOV OD MAKLÉRA: Bytový dom sa nachádza v obľúbenej časti sídliska Chrenová. Zrekonštruovať si ho môžete podľa vlastných predstáv. Zmenou dispozície je možné byt užívať ako 2KK ( 2 obytné miestnosti s kuchynským kútom).












































































Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Nitre - Chrenovej na ulici Štiavnická

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Štiavnická v Nitre - Chrenovej v cene 99.900,- € má priemernú cenu 1-izbového bytu v Nitre - Chrenovej. Rozloha má priemernú rozlohu 1-izbového bytu v Nitre - Chrenovej.

Pozícia realitnej ponuky

99.900,- €
Cena nehnuteľnosti 72.500,- € 142.000,- €
37 m²
Celková rozloha 36.09 m² 42 m²
37 m²
Úžitková plocha 32 m² 62.44 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha37 m²
Úžitková plocha37 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-007 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny