Rodinný dom alebo chalupa, veľký pozemok, stodola, Borský Mikuláš

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Borský Mikuláš
Ulica.: U Sv. Jána
140 m²
1406 m²
3
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Chata
169.000,- € kompletná cena
Ponúknite vlastnú cenu

1593x zobrazená v zozname / 125x zobrazená detailne / 125x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne na predaj Vám ponúkame 3-izbový murovaný rodinný dom, ktorý môžete užívať na celoročné bývanie ale aj ako chalupu. Dom je podstavený na pozemku o výmere 1406 m2 a nachádza sa v tichej lokalite v obci Borský Mikuláš (druhý rad domov od cesty).

Zastavaná plocha domu predstavuje cca 100 m2. Pozemok na ktorom stojí murovaný dom, letná kuchyňa (druhý menší domček) a taktiež stodola má výmeru je 1406 m2, pričom cca 150 m2 z pozemku je príjazdová cesta. Dom sa nachádza ako druhý od cesty a za domom je pole kde už sa nebude stavať.

Výhody domu:


- 2 spálne + kuchyňa s odpočinkovou časťou
- rekonštrukcia domu v roku 2019
- 2 x krbové kachle
- veľká stodola
- letná kuchyňa
- skleník
- ovocné stromy
- prístrešok na posedenie
- studňa
- dom využiteľný ako chalupa ale taktiež na celoročné využívanie

Dispozícia domu:


Zo vstupnej haly sa vchádza napravo do spálne s krbovými kachľami a šatníkovou skriňou na mieru, ďalej oproti vstupným dverám je komora a kúpeľňa so sprchovacím kútom spojená s toaletou a naľavo sa vstupuje do miestnosti s kuchynskou linkou a kachľami na ktorých sa dá aj variť. Cez kuchyňu s odpočinkovou časťou sa vchádza do druhej spálne. Kuchyňa je priechodná.

Stav domu:


Dom je starší a v roku v roku 2019 bola vykonaná komplexná rekonštrukcia – zateplenie domu, fasáda, kúpeľňa, kuchynská linka, šatníkové skrine, podlahy.

Dom je napojený na verejný vodovod, elektrinu a taktiež je v dome plyn, ktorý zabezpečuje ohrev teplej vody a kúrenie. Kanalizácia je riešená žumpou. Na pozemku sa taktiež nachádza studňa.

Na pozemku sa nachádzajú dva domy – jeden na bývanie, druhý slúži ako letná kuchyňa + odkladacia miestnosť. Na pozemku stojí taktiež veľká stodola, kde je priestor aj na zaparkovanie auta. Vedľa stodoly je taktiež menšia stavba, kde je aj pivnica.

Lokalita:


Dom sa nachádza v obci Borský Mikuláš v okrese Senica s výbornou občianskou vybavenosťou – potraviny, škola, škôlka, športovisko, železničná a autobusová stanica, knižnica, lekáreň, múzeum, nemocnica a podobne. Od Bratislavy len hodina cesty autom – dom sa môže využívať ako chalupa alebo taktiež na celoročné bývanie.

Kontakt:


Email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Borskom Mikuláši na ulici U Sv. Jána

Inzerovaný chatu na ulici U Sv. Jána v Borskom Mikuláši v cene 169.000,- € má priemernú cenu chaty a chalupy v Borskom Mikuláši. Rozloha má priemernú rozlohu chaty a chalupy v Borskom Mikuláši.

Pozícia realitnej ponuky

169.000,- €
Cena nehnuteľnosti 25.000,- € 265.000,- €
1406 m²
Rozloha pozemku 47 m² 30330 m²
140 m²
Zastavaná plocha 47 m² 140 m²
140 m²
Celková rozloha 12 m² 432 m²
140 m²
Úžitková plocha 24 m² 250 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1406 m²
Zastavaná plocha140 m²
Celková rozloha140 m²
Úžitková plocha140 m²
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MT-192 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.