Rodinný dom v Hradišti pod Vrátnom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Hradište pod Vrátnom
Ulica.: Lesná
74 m²
432 m²
1
2
nie
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
predaj - Chata
119.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

9151x zobrazená v zozname / 1094x zobrazená detailne / 303x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality vám so súhlasom majiteľa ponúka rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii v obci Hradište pod Vrátnom.

Pri vstupe do rodinného domu sa nachádza menšia predsieň so schodiskom na poschodie. Schodisko je obložené pôvodným dubovým masívom v zachovalom stave. Z predsiene sa prechádza do jedálne s kuchyňou a komorou - situovanou pod schodiskom. Kuchynská linka je priestranná s dĺžkou 3 m. Z kuchyne sa vchádza do kúpeľne s oddelenou toaletou, vaňou, práčkou a novým 80 l ohrievačom vody. V jedálni sa nachádzajú kachle na drevo/brikety, ktoré vyhrejú celý dom aj na poschodí, kde sa nachádzajú radiátory napojené na tieto kachle.

Na poschodí sa nachádzajú dve priestranné izby. V jednej izbe, ktorá slúži ako spálňa, je na okne elektrická roleta a východ na presklenú loggiu. Loggia ma vonkajšie francúzske posuvné okná so zábranou a výhľadom na dvor. Druhá izba momentálne slúži ako pracovňa.

Rodinný dom bol postavený koncom 70-tych rokov a prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018, kedy boli menené okná za plastové, vybavenie, strecha, rozvody a kúrenie. Dom je postavený z pálenej tehly a preto v letných dňoch nie je potrebná klimatizácia a ani zateplenie. Je napojený na elektrickú sieť 400 V, miestny vodovod a vlastnú žumpu.

Dom sa predáva aj s 500 kg drevených brikiet a niekoľko m3 dreva, spotreba paliva záleží od využitia domu (chalupa/celoročné bývanie).

Na dvore sa nachádza menšia kôlňa a veľký prístrešok, kde sa zmestia dve osobné autá, prípadne sa dá využiť na grilovanie a iné spoločenské akcie. Dom sa po dohode predáva zariadený a po kúpe je možné okamžite sa nasťahovať.

Kúsok nad domom sa nachádza veľká lúka a borovicový les, dole cez cestu je materská a základná škola. Vybavenosť obce: predajňa potravinárskeho tovaru, pohostinstvo, telocvičňa, futbalové ihrisko, knižnica, pošta, lekárne.

Hradište pod Vrátnom je obec na Slovensku v okrese Senica ležiaca na úpätí Malých Karpát s počtom obyvateľov 658. Okolité kopce, les a lúky sú ako stvorené pre milovníkov nielen letnej, ale aj zimnej prírody. Neďaleko obce sa nachádza aj jazero v Prietrži a Kunovská priehrada. Obec bola založená v roku 1262, okresné mesto je Senica a región Kopanice. Dostupnosť: Senica 16 km, Trnava 38 km a Bratislava 80 km.

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si so mnou dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Radovan Rothacker


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

FB: Reality ZS


radoreality.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Hradištee pod Vrátnom na ulici Lesná

Inzerovaný chatu na ulici Lesná v Hradištee pod Vrátnom v cene 119.000,- € má priemernú cenu chaty a chalupy v Hradištee pod Vrátnom. Rozloha má priemernú rozlohu chaty a chalupy v Hradištee pod Vrátnom.

Pozícia realitnej ponuky

119.000,- €
Cena nehnuteľnosti 25.000,- € 265.000,- €
432 m²
Rozloha pozemku 47 m² 30330 m²
47 m²
Zastavaná plocha 47 m² 140 m²
432 m²
Celková rozloha 12 m² 432 m²
74 m²
Úžitková plocha 24 m² 250 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku432 m²
Zastavaná plocha47 m²
Celková rozloha432 m²
Úžitková plocha74 m²
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Oknáplastové
Terénmierny svah

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2425 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.