Rodinný dom - Košťany nad Turcom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Košťany nad Turcom
139 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

17150x zobrazená v zozname / 1107x zobrazená detailne / 357x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality vám ponúka Na predaj pekný a kvalitne postavených rodinný dom typu bungalov, s moderným dispozičným riešením v lokalite Koštany nad Turcom. Je postavený z tehlového systému helluz. Konštrukcia strechy je klasický krov s možnosťou vybudovania podkrovných priestorov cca 30m2. Pozostáva zo štyroch izieb, kuchyne spojenej s obývacou izbou, špajze, priestrannej kúpelne, dvoch wc, šatníka, terasy a vstavanej garáže. Zastavaná plocha domu je 172m2. Úžitková plocha je 139m2. Celková plocha pozemku je 542m2. V projekte holodomu je zahrnuté - kvalitné okná 3sklo, vchodové dvere, garážová sekčná brána Horman, tepelné čerpadlo, podlahové vykurovanie, krb, anhydrytový poter, omietky, sadrokartónové stropy, komplet izolácie, elektroinštalácia, rozvody vody a odpadu. Stavba spĺňa energetickú triedu A0. Dom je pripojený na siete, kanalizácia, voda, elektrina, optika. Na pozemku je možnosť vybudovania samostatného vrtu s pripojením na rozvod vody. Termín kolaudácie v zmysle stavebného povolenia je 2025. K domu vedie asfaltová prístupová cesta s osvetlením. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť a mladé rodiny s deťmi. Celú stavbu vieme prefinancovať !!!
K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta s osvetlením a v blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Zabezpečíme v prípade potreby výhodné financovanie s veľmi dobrými podmienkami.
Viac informácií Vám radi poskytneme na alebo na tel. č.: .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Košťanoch nad Turcom

Podrobné informácie

Rozloha pozemku139 m²
Poschodieneuvedené
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52068 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.