PRIPRAVUJEME: Na predaj je rodinný dom na Stráňach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
150 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

18685x zobrazená v zozname / 1450x zobrazená detailne / 323x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality pripravuje na predaj 5 izb. rodinný dom v pôvodnom stave s pozemkom 602 m2. Dom je podpivničený a pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Na 1. poschodí sa nachádza vstupná chodba, schodisko, dve izby, kuchyňa a WC. Na 2. poschodí sa nachádzajú tri izby a kúpeľňa. Strecha je plochá. Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na mail: alebo na tel. č.: .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Martine

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Martine. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku150 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51428 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.