Rodinný dom Kvitnúci ostrov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
120 m²
604 m²
predaj - Rodinný dom
129.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5193x zobrazená v zozname / 798x zobrazená detailne / 359x zobrazená detailne tento mesiac

Rezervované!!!


Objavte krásu a pohodu v rodinnom dome situovanom v chatovej oblasti na pokojných okrajoch mesta Nové Zámky. Tento poschodový rodinný dom je skutočným útočiskom pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a súkromie, zároveň však nechcú byť ďaleko od mestského ruchu.

Rodinný dom Kvitnúci ostrov vyniká svojím rozľahlým a slnečným pozemkom s rozlohou 604 m², ktorý ponúka nielen dostatok priestoru pre parkovanie dvoch áut, ale aj krásne upravený trávnik s automatickou závlahou. Okrasná zeleň dotvára atmosféru príjemného domova, pričom v letných mesiacoch si môžete užívať osvieženie v bazéne alebo relax v saune.

Dom je postavený z kvalitnej tehly, čo zaručuje vysokú životnosť a stabilitu. Nová sedlová strecha ochraňuje pred nepriazňou počasia, zatiaľ čo slnečná terasa láka k odpočinku a spoločným chvíľam s rodinou a priateľmi. Súčasným majiteľom sa podarilo vytvoriť dom, ktorý je nielen krásny, ale aj ekonomicky úsporný s režijnými nákladmi na úrovni 130€ mesačne.

Interiér domu poteší modernou a na mieru vyrobenou kuchynskou linkou s vstavanými spotrebičmi. Elektrické kúrenie a ohrev vody bojlerom sú zárukou komfortu počas celého roka. V celom dome je nainštalovaná klimatizácia a pre vaše bezpečie tiež kamerový systém.

Dispozične dom ponúka na prízemí priestrannú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a jedálňou, kúpeľňu so sprchovým kútom a WC, a drevené schodisko vedúce na poschodie. Horná časť domu je vyhradená pre oddych a relax, kde nájdete útulnú detskú izbu a veľkú spálňu s priamym výstupom na terasu, ktorá je ideálna pre rodinné stolovanie a spoločné chvíle pod hviezdami.

Tento rodinný dom je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokojné prostredie na celoročné bývanie. Ak túžite po domove, kde každý deň môže byť ako dovolenka, neváhajte a zavolajte mi pre obhliadku a bližšie informácie. Nechajte sa očariť týmto pokojným ostrovom šťastia a pohody.

Martin Špacír, tel. číslo



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Nových Zámkoch

Inzerovaný rodinný dom v Nových Zámkoch v cene 129.990,- € je o 240.973 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Nových Zámkoch. Rozloha je o 63 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Nových Zámkoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 rodinných domov v Nových Zámkoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918419.., uveďte číslo ponuky ZR-MA...

Pozícia realitnej ponuky

129.990,- €
Cena nehnuteľnosti 16.999,- € 490.000,- €
604 m²
Rozloha pozemku 46 m² 6806 m²
85 m²
Zastavaná plocha 16 m² 1075 m²
120 m²
Úžitková plocha 1 m² 676 m²

Kontaktujte

Martin ŠPACÍR

hovorím po slovensky mluvim česky
0918419.. zobraziť 0918419628

REAL-SHOP s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

REAL-SHOP s.r.o.

Rákocziho 12 , Nové Zámky 940 01

0908.. zobraziť 0908765890 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku604 m²
Zastavaná plocha85 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MA-309 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.