Rodinný dom na predaj v obci Mostová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Mostová
262 m²
928 m²
1
5
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
229.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4380x zobrazená v zozname / 383x zobrazená detailne / 383x zobrazená detailne tento mesiac

Zrekonštruovaný rodinný dom v Mostovej


Hľadáte rodinný dom, ale nechcete stavať, investovať do prerábky, či zariaďovať holostavbu? Chcete nehnuteľnosť, kde budete môcť rovno bývať? Je pre Vás dôležitá výborná lokalita, moderné bývanie a veľká záhrada, ktorá má potenciál? Touto nehnuteľnosťou splníme všetky Vaše sny a plány. Predstavujeme Vám našu novú ponuku rodinného domu v Mostovej, 8 km od mesta Galanta.
O NEHNUTEĽNOSTI:
Realitná kancelária Joyel reality Vám ponúka 5 – izbový rodinný dom neďaleko okresného mesta Galanta. Dom je kompletne zariadený a kvalitne zrekonštruovaný. Bola vymenená strecha a okná a nehnuteľnosť bola zateplená, čo Vám ročne ušetrí pár stoviek eur. Dispozícia domu poteší každého, kto sa pre túto nehnuteľnosť rozhodne, je dôsledne premyslená a priestor využíva každý m2 domu.

DISPOZÍCIA:


Hneď po vstupe sa ocitnete v priestrannej chodbe, ktorá ponúka dostatok úložných priestorov a vchádza sa z nej do priestrannej technickej miestnosti (v ktorej je kotol, pračka ,sušička, a další odkladací priestor) garáže, pivnice aj obývacej časti domu. Príjemným benefitom je, že chodba je od všetkých miestností oddelená dvermi. K dispozícii je na tomto poschodí aj toaleta. Na prízemí sa nachádza obývacia izba a skutočne priestranná kuchyňa s jedálenskou časťou, ktorej sa poteší každý, kto v nej bude variť. Moderný dizajn a vstavané spotrebiče sú samozrejmosťou. Celý priestor je krásne presvetlený a prepojený. Z obývacej časti vedú schody na 1. poschodie, kde sú 4 izby. Rodičovská spálňa so vstavanou skriňou, dve detské izby a veľká spoločenská miestnosť, kde môžete tráviť čas s rodinou a priateľmi. V jednej detskej izbe a v spoločenskej miestnosti sa nachádza výstup na balkón. Vo všetkých izbách sa pri výmene okien dbalo na dostatok denného svetla, čo pridáva na príjemnom pocite, ktorý máte v celom dome. Izby sú samostatné a nepriechodné. Na vrchnom poschodí sa nachádza samostatná, pekne zrekonštruovaná kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta s umývadlom, ktorej bol tiež dopriaty moderný a nadčasový dizajn.
Celý pozemok je ohraničený betónovým plotom, ktorý Vám ponúkne dostatok súkromia. Z jednej strany domu je prístrešok pre auto a z druhej strany domu je veľká terasa, kde budete radi tráviť letné dni. Súčasťou domu je tiež garáž pre druhé auto, alebo môže slúžiť ako dieľňa domáceho pána. Záhrada je priestranná, čomu sa potešia deti i rodinný maznáčik. Zmestí sa sem bazén aj trampolína a zároveň ponúka ďalší priestor na akékoľvek využitie. Či už budete pestovať, alebo z nej bude okrasná záhrada, je len na Vás.
Dom je napojený na všetky IS, kanalizácia je výtlaková. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa, čo je v dnešnej dobe vítaným benefitom. Kúrenie je plynové.

LOKALITA:


Predávaná nehnuteľnosť sa nachádza v obci Mostová, 8 km od okresného mesta Galanta. V obci sa nachádza škola a škôlka s vyučovacím jazykom maďarským, slovenská sa nachádza v susednej dedine, alebo v už spomínanom meste Galanta ich je hneď niekoľko. K dispozícii je zdravotné stredisko so všeobecným a detským lekárom, zubná ambulancia aj lekáreň. Udržiavaná zeleň, detské ihriská, nákupné stredisko, to všetko v obci nájdete. V blízkosti je aj obľúbené štrkovisko, kde sa v lete príjemne schladíte aj dobre najete.
CENA: 229.900,-€
V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).
Zabezpečíme Vám bezplatné hypotekárne poradenstvo a pomôžeme s najlepšími podmienkami získania hypotéky na trhu, oslovte nás ešte dnes, aby sme Vám pomohli zastropovať úrokové sadzby.
Obhliadky Vám sprostredkujeme kedykoľvek. Pre viac informácií prosím kontaktujte makléra: Bc. Lucia Kanišová, tel.č. , makléra: Eva Kováčová, tel.č.






Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Mostovej

Inzerovaný rodinný dom v Mostovej v cene 229.900,- € je o 236.788 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Mostovej. Rozloha je o 119 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Mostovej. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Mostovej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948368.., uveďte číslo ponuky ZR-4-...

Pozícia realitnej ponuky

229.900,- €
Cena nehnuteľnosti 32.000,- € 690.000,- €
928 m²
Rozloha pozemku 65 m² 6060 m²
131.27 m²
Zastavaná plocha 50 m² 827 m²
262 m²
Úžitková plocha 1 m² 376 m²

Kontaktujte

Bc. Lucia Kanišová

Bc. Lucia Kanišová

hovorím po slovensky Я говорить русский mówię po polsku beszélek magyarul mluvim česky I speak english
0948368.. zobraziť 0948368364

JOYEL s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

JOYEL s.r.o.

Námestie Detí 2369/4, Galanta 924 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku928 m²
Zastavaná plocha131.27 m²
Úžitková plocha262 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 2
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-4-27 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.