Rodinný dom po rekonštrukcii v blízkom centre, Piešťany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
100 m²
170 m²
3
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
194.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21263x zobrazená v zozname / 3096x zobrazená detailne / 324x zobrazená detailne tento mesiac

188964 - Ponúkame na predaj 3-izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 100m2, nachádzajúci sa v blízkom centre mesta Piešťany na pozemku o ploche 170m2.

Nehnuteľnosť bola postavená v 60-tich rokoch a v roku 2016 bola urobená kompletná rekonštrukcia, (nové omietky, maľovky, nové laminátové podlahy, dlažby a obklady, nové plastové okná s vnútornými žalúziami, elektroinštalácia, nové vnútorné dvere, vchodové-bezpečnostné, nové kúrenie, radiátory a plynový kotol, vo dvore bola uložená zámková dlažba).

Dispozícia RD:



Prízemie- vstupná chodba, priestranná obývačka, kuchyňa, dve spálne, kúpeľňa (sprchovací kút, umývadlo), samostatné WC

Poschodie - možnosť vybudovať podkrovný apartmán so samostatným vstupom z dvora cca 60m2, (staticky potvrdené).

Dom je napojený na obecný vodovod, elektriku (230/400V), verejnú kanalizáciu a plyn. Kúrenie v dome je teplovodné-radiátory (nový plynový kotol Protherm-Tiger). Podlahy v izbách nové laminátové, v kuchyni, chodbe a v kúpeľni-nové dlažby. Na pozemku je bezproblémové parkovanie (2-3 autá). V novembru 2023 kompletná rekonštrukcia strechy, oplechovanie a zvody!!!

Výhody: tichá lokalita, slnečný, škola, škôlka, nákupné centrum -"Kocka", Billa, Lidl, cca10min pešo do centra, v blízkosti autobusová a vlaková stanica.

Cena: 194 990€ pri vážnom záujme dohoda na cene možná.

Viac informácií ohľadne tejto nehnuteľnosti Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na mail adrese kde si môžete dohodnúť aj fyzickú obhliadku nehnuteľnosti.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasného konštrukčného vyhotovenia a vybavenia domu je možné predpokladať zatriedenie do energetickej triedy " "

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania (Hypotekárny úver - úver zabezpečený nehnuteľnosťou).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Piešťanoch

Inzerovaný rodinný dom v Piešťanoch v cene 194.990,- € je o 17.217 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Piešťanoch. Rozloha je o 136 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Piešťanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 16 rodinných domov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903641.., uveďte číslo ponuky ZR-18...

Pozícia realitnej ponuky

194.990,- €
Cena nehnuteľnosti 33.000,- € 1.350.000,- €
170 m²
Rozloha pozemku 100 m² 7357 m²
100 m²
Úžitková plocha 42 m² 488 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku170 m²
Úžitková plocha100 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internettelefónna linka
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-188964 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny