REZERVOVANÝ! Rodinný dom pri lese Ferčekovce Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Dunajská
91 m²
366 m²
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

11027x zobrazená v zozname / 1071x zobrazená detailne / 318x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8278 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ RODINNÝ DOM PRI LESE nachádzajúci sa v Spišskej Novej Vsi, časť Ferčekovce. Dom v radovej zástavbe je situovaný na pozemku s celkovou výmerou 366 m2. Dom, kolaudovaný v roku 1991, je riešený ako dvojpodlažný s obytným podkrovím. Obsahuje 5 izieb, 2 kuchyne, kúpeľnu, 2xWC, garáž a terasu. Zastavaná plocha domu je 91 m2.

Na prízemí domu sa nachádza predsieň, WC, šatník, kuchyňa s jedálňou, obývacia izba s krbom a výstupom NA ZASTREŠENÚ TERASU a chodba so schodišťom. Na poschodí sa nachádzajú 3 obytné izby a kúpelňa s WC. Podkrovie bolo rekonštruované a zobytnené, čím sa vytvorila ďalšia obytná izba obložená dreveným obkladom s peknými výhľadmi na ulicu (západ) ale aj smerom aj k lesu (východ). Zároveň v podkroví vznikol priestor aj na kuchynku. Dom je celý podpivničený - v suteréne sa nachádzajú 4 miestnosti - technická miestnosť, dielňa, 2x sklad. Súčasťou pôdorysu domu je aj VEĽKÁ GARÁŽ (23 m2), ktorá je tiež podpivničená (odkladací priestor). Výhodou je možnosť prechodu cez garáž na terasu a na záhradu.

Rodinný dom je murovanej konštrukcie - obvodové múry sú z tehly hr. 30 cm a tehloblokov hr. 40 cm, strecha je sedlová z betónovej škridle. Podlahy v obytných izbách a kuchyni sú laminátové (okrem spálne), v kúpeľni a WC je dlažba. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (el. energia 220/380, plyn, vodovod, kanalizácia). Vykurovanie domu je riešené ako ústredné zabezpečené jednak plynovým kotlom ale aj kotlom na tuhé palivo. Výhodou je možnosť vykurovania najmä v prechodných obdobiach aj krbom umiestneným v obývacej izbe.

Na pozemku za domom je terasovitá ZÁHRADA, ktorú je možné využívať úžitkovo (napr. pestovanie zeleniny) ale aj rekreačne na oddych či zábavu. Na pozemku sú umiestnené DVA SKLENÍKY, ZÁHRADNÝ DOMČEK S VONKAJŠÍM KRBOM a PIVNICA zasadená v teréne. Pozemok je celý oplotený, v zadnej časti je brána vedúca na čistinku a do lesa (možný aj zadný prístup k pozemku autom).

Rodinný dom poskytuje príležitosť pre POKOJNÉ BÝVANIE V TICHEJ LOKALITE V BLÍZKOSTI LESA s výbornou dostupnosťou do mesta Spišská Nová Ves. Vhodný aj na dvojgeneračné bývanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Spišskej Novej Vsi na ulici Dunajská

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Spišskej Novej Vsi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-83...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku366 m²
Zastavaná plocha91 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8335 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.