Rodinný dom s krásnym pozemkom 890m2 v Párnici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dolný Kubín
Lokalita.: Dolný Kubín
890 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
166.050,- €
Ponúknite vlastnú cenu

20591x zobrazená v zozname / 1819x zobrazená detailne / 350x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka exkluzívne rodinný dom s veľkou záhradou, ktorý svojou dispozíciou a rozlohou interiéru spĺňa nároky pre viacčlennú rodinu. Nachádza sa v tichej a slnečnej časti obce Párnica, na skok od Dolného Kubína. Dvojpodlažný rodinný dom je postavený z kvadry v tvare kocky s plochou strechou postavený v 1980 roku. Dom je udržiavaný, vykurovaný.
IS: vodovod obecný ! elektrika v medi ! kanalizačná prípojka s možnosťou pripojenia pri dome,aktuálne je vedená do žumpy. V obci Párnica je dostupná aj nová prípojka plynu a kanalizácie už so súhlasom na pripojenie.
Dispozične dve podlažia ponúkajú 2x kúpeľne a WC, 7 nepriechodných izieb, kuchyňu, 2x špajza, kotoľnu, predsieň a schodisko. Pre detailneší prehľad interieru skopírujte nasledujúci link do vyhľadávača.

3D link prízemie:***https://bit.ly/453LImO***


3d link poschodie:***https://bit.ly/3DtlGxE***
V kuchyni je na výber plynový sporák aj klasická pec na drevo. Nechýba umývačka riadu.

Energetický certifikát nebol predložený.


Dom so zastavanou plochou 117m2 je postavený na krásnom rovinatom širokom pozemku o rozlohe 890m2. K domu patrí2x garáž a hospodárske stavby so zastavanosťou 93m2.
Dedina Párnica je stredisková obec s vlastnou infraštruktúrou, škola 1.stupeň, zdravotné stredisko. Do obce chodí autobusové spojenie aj železničná trať smer Kraľovany - Dolný Kubín.
Príroda:chránené Párnické jazerá tvoria mŕtve rameno rieky Oravy, kde našli domov bobry. Najbližšie lyžiarske stredisko Športcentrum Lučivná smer Zázrivá, Kubínska hoľa..

Pre bližšie informácie CALL CENTRUM +421 41

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Dolnom Kubíne

Pozícia realitnej ponuky

166.050,- €
Cena nehnuteľnosti 45.000,- € 330.000,- €
890 m²
Rozloha pozemku 445 m² 1400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku890 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50186 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny