Rodinný dom s pozemkom 1319m2, ul. Bratislavská - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Bratislavská
175 m²
1319 m²
3
3
nie
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
329.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

10585x zobrazená v zozname / 717x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v Trenčíne na ulici Bratislavská. Dom je postavený na pozemku s rozlohou 1319m2. Dom má zastavanú plochu 143m2, má jedno obytné podlažie, podkrovie a je čiastočne podpivničený. Polovica domu bola postavená v roku 1940 a neskôr v roku 1970 bola pristavaná druhá podpivničená polovica. V územnom pláne mesta je pozemok vedený ako "polyfunkčná zóna bývania a občianskeho vybavenia", čo umožňuje využívať dom s pozemkom aj na iné účely ako len na bývanie.

Rodinný dom má vymenené plastové okná a strešnú krytinu Tondach. O kúrenie sa stará vlastný plynový kotol a o ohrev vody plynový bojler. Dom je plnohodnotne obývateľný bez nutnosti rozsiahlych prerábok. Naopak v prípade väčšej prerábky sa dá kuchyňa jednoducho prepojiť s obývačkou, aby tak vznikol veľký, moderný priestor. Dve naozaj veľké samostatné izby ponúkajú dostatok priestoru aj pre väčšiu rodinu. V podkroví sa dajú vytvoriť ďalšie izby, kúpeľna a WC.

Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do dvoch samostatných izieb, samostatného WC, kúpeľne, do obývačky a kuchyne. Z chodby je tiež vstup do podkrovia.

V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Je tu vlaková stanica, autobusové zastávky, základná škola, škôlka, viaceré stredné školy, LIDL, BILLA, čerpacia stanica Shell, viacero reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Vynikajúca je aj dostupnosť na diaľnicu D1.

Cena domu je 329.900,-€



Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group


Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trenčíne na ulici Bratislavská

Inzerovaný rodinný dom na ulici Bratislavská v Trenčíne v cene 329.900,- € je o 681.784 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Trenčíne. Rozloha je o 5 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

329.900,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
1319 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
143 m²
Zastavaná plocha 61 m² 717 m²
175 m²
Celková rozloha 12 m² 2138 m²
175 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1319 m²
Zastavaná plocha143 m²
Celková rozloha175 m²
Úžitková plocha175 m²
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Krbáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátE
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2402 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny