Rodinný dom s pozemkom 1413 m2 pri potoku, Borinka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Borinka
1413 m²
predaj - Pozemky - bývanie
427.000,- €
302,19 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2818x zobrazená v zozname / 292x zobrazená detailne / 292x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásny pozemok so starším rodinným domom v obci Borinka obklopený zeleňou a potokom prechádzajúcim na hranici pozemku. K pozemku vedie asvaltová cesta. Pozemok sa nachádza na konci obce s nádherným výhľadom na prírodu . Na pozemku sa nachádza starší rodinný dom pripojený na vodu, elektrinu, plyn a kanalizáciu,garáž a hospodárska budova. Výmera pozemku je 1413 m2.

LOKALITA:


Borinka – okres Malacky / pokojná obec v údolí Malých Karpát / základná občianska vybavenosť – potraviny, pošta, materská škola / pohodlné cestovanie do Bratislavy aj autobusom / rýchly prístup na diaľnicu D1 / prístup do obce je od Stupavy alebo od Lozorna / 14 km od Bratislavy
Okolitá príroda poskytuje viaceré možnosti športového využitia v bezprostredkom kontakte s lesmi Malých Karpát.

Bližšie informácie a obhliadky na tel.č.



Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1413 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne